Nu går det utför mina vänner...

Ja denna vecka blev ändå ganska händelserik då jag blev sjukskriven för att jag skurit mig ordentligt på jobbet. Jag blir inte sängliggandes för de ändå. Jag var på Skansen igår med Farmor Ann, och mina två brorsbarn. Dessa underbara ungar som är väluppfostrade och söta är dock inte mina. Ne, ne inte en chans på denna jord men tydligen tyckte en äldre dam att jag var en vacker och duktigt mor som hade ett barn på armen och en i vagnen när vi klev på 47:ans buss för att komma till Skansen. Som tur var hörde inte min mor de då hon satt längre fram i bussen, hon hade brustit ut i skatt. Att bli tagen för att vara en mor till två barn i 2-4 års åldern vet jag inte om jag gillar, eller vid närmare eftertanke kanske....Ikväll blir det barnvakt till de två små liven. Avbokat middagsamt utgång, vad gör man inte för de små liven.

Sverige idag

Det börjar bli dags att tänka att sommaren i Stockholm snart över för min del, det återstår bara några få saker som besöka Mathinas Von Hage på små dalarö för lite vattenskidor och mys och för att inte glömma färgning, klippning, vaxning, förstärkning av naglar samt packa. Herre min Lord vad det krävs planering och organisering för att få med mig allt.

Jag har backat några år och hamnat på den tidiga tonårs-"kärleks" -fanatiska fasen, där de flesta blir besatta av någon kändis. Jag kan inte slita mig ifrån Chuck samt Nate i Gossip Girls. Det står jag för men måste nog tro och hoppas att det är en bidragande faktor att min pojkvän inte har varit i närheten på över 1 månad. Detta gör mig frustrerad och en gnytta orolig över mitt välbefinnande.
Sporten idag, Sarah Sjöström ny världsrekordsättare på 100m fjäril 55,06. Att hon är 15 år gör ju att jag känner mig något sliten, gammal samt misslyckad...Problemo

Ibland ifrågasätter jag mina arbetsuppgifter då jag suttit som telefonist halva förmiddagen och ordnat med leveranser, beställningar, faxat papper till jag vet inte riktigt vad samt ordnat så att alla papper hamnar på sin rätta plats. Om inte, lär jag får höra det av min kära Far snabbare än snabbast.... Vet inte alltid om det är en fördel att ha sin Far som chef på stället där jag jobbar... Funderar vidare på det.

Veckans problem...

Under min lediga tid på dygnet i veckan befann jag mig även på Östermalm för att hitta insperation till min kommande lägenhet. Under min traskande gång ner för Sibyllegatan så fick mina naiva ögon syn på det mest häpnadsväckande jag någonsin tänkt mig finna på detta område. Det var en förfärlig syn och jag tvingades att placera solglasögonen på näsan för att inte visa alla min överdrivna min. Att det traskar hästar i staden är jag medveten om men att se dess avföring lämnas hej vilt gatan i stora lass visst jag inte om. Ta hand om skiten för tusan! Det är varmt, fuktigt och sådant gör att bakterier dansar tango och sprider sig fortare om det ligger sådant på marken. Jag blir illa berörd faktiskt! Var sak har sin plats och hästbajs skall icke befinna sig på gatan i storstaden.

RSS 2.0