Semester?

Hej underbara ni!
Nu har jag och Ida spenderat halva tiden pa denna magiska plats. Vi har hunnit upptacka lite nya strander och andra lustiga platser. Fredagen va lite speciell da jag fick vara med och offra en get, inte for att jag var med nar den dog men jag hjalpte till efterat. Var lite hemskt att klappa den och titta pa den nar man sen en stund senare fladde den och styckade den. Jag gjorde det hur som helst och tror att de ar bra att alla som ater kött vet hur tusan de gar till. Igar var vi ute och klubbade pa ett stalle Ida levde pa första gangen hon var dar. Det var lite annorlunda mot vad denna ö annars erbjuder men jag gillade det. Fanns vissa klipp jag kunde ha skippat men i de stora hela var jag nöjd. Vinglade hem vid 02:30 och hade en ölflaska i högsta hugg ifall de skulle komma nagon oanstandig historia. Denna dag har bara varit bakiskak och lasning ur min bok som jag ar helt sald pa, En Fri Röst av Ayaan Hirsi Ali.
Ska ta min handduk och knata ner till stranden och simma ett par langder tror jag, gör mig nog gott. Ikvall vet jag inte vad som hander men kommande vecka blir det att fara ut till Prion Island och ga ut med nagra som vi traffade i Fredags. Masta ta tag i detta med promenader ocksa, problemet ar bara att jag blir sa slö i varmen.
Maste ocksa passa pa att skriva nagra ord om det som intraffat i Norge, det ar verkligen hemskt! Kanns som om jag inte ar helt insatt och att aftonbladet inte ger allt men försöker halla mig uppdaterad har borta i Afrika.
Pa aterseende! XOXO

RSS 2.0