Se på f*n

Man slutas nog aldrig förvånas över befolkningen i världen, tur är väl det ändå. Jag åkte till Gärdet imorse för att checka titsen. Prima mår dem och ärren blir bästa. Lunchade med en vän på centralen och for sen hem till mami. Så ja, jag har vart runt hela sthlm idag och vad är då oddsen för att möta på samma person mer än en gång? Tydligen stor. Ser en man på blåa linjen som är grymt het. Man kan inte undvika att kolla extra men han kollade inte på mig. Vad bryr jag mig? Jag har Robin men ögongodis tack. Jaja, ser honom igen vid centralen undertiden jag åt med Amanda och sen påvägen hem på gröna linjen bröt denna dialog ut!

Dialogen

Han kom fram och sa - Nu blir jag tokig. (Log som ett fån, ärligt talat) 
Jag - ja ehm, du ser inte så tokig ut" och rodnade såklart.
Han - jag har sett dig hela dagen och jag måste ju fråga om du förföljer mig?
Jag - Man skulle ju kunna tro de men tyvärr inte.
Han - Men vad är oddsen? Tror du på ödet?
Jag - Ja eh,, aa allså.. vaa?
Han - Ja jag vet det låter tokigt men hehe är du singel?
du är ju så grymt vacker. Höll på att ramla av stolen imorse.
Jag - Ja tackar ja. (kunde inte säga detsamma av ren stolthet)
Sen skulle jag av och sa att om vi träffades igen skulle han få en chans.

Jag gillare.. var fanns han när jag var singel? ;) Kul dag!!

Nu saknas bara du!

Underbar morgon, vaknade vid halv nio av att ljuset glimtade in bakom gardinerna. Han låg inte i sängen längre, hemska tanke men de luktade fortfarande han på kudden. Jag log och drack det sista ur cola flaskan. Klädde på mig en kjol och ett linne. Borstade tänderna och bestämde mig för att inte lägga ner någon energi på håret. Gick ner till Tom och sa godmorgon och höll honom sällskap medans han packade in varor. Kände mig off på vädret, det var inte klar sol ute. Jag bestämde mig för att köpa en latte och gå upp till balkongen för att njuta av livet. Så här ligger jag nu i en solstol med en varm stor latte och tiger lou strömandes ut ur högtalarna. Solen glimtar fram till och från. Min pojkvän kommer inte hem förens om två dagar (onsdag morgon). Jag saknar honom här. Han skulle ha legat bredvid mig nu och läst en tidning eller en bok och pillar mig i håret under tiden. Jag saknar det, jag saknar väldigt mycket just nu, samvete också.

Dagens fråga - När man borde ha dåligt samvete men har inte det? Då måste man ju vara riktigt kall?

Jag har en svag punkt

Jag åkte pendeln idag och bredvid mig satt det en kille som luktade som ett av mina gamla romanser. Kunde inte direkt placera vem det var men känslan kom tillbaka och det var vansinnigt lustigt. Sen när namnet kom upp kom jag även på att det är min svaga punkt. Lukten från en kille, vare sig det är en vän, kärlek eller ett ligg är det verkligen något som får mig att bli knäsvag och bete mig som en liten flicka. Det ska inte vara någon svag doft som man bara känner om man ligger en millimeter ifrån utan när man paserar personen så ska det fångas upp i näsan. Men det är ju lite knepigt med mig jag har svårt för att dela en parfym på tvåkillar. Jag menar, en parfym för varje minne?

image87
Armani, Jean Paul Gaultier, Gant !

DAGENS A  -
Minnen
DAGENS B - Stress som är negativ

RSS 2.0