Unga år sätter sina spår?

Jag är en så härlig person speciellt flicka. Jag läste igegnom min gamla dagbok från 2007-8. Attans, jag beundrar mig själv. Jag undrar hur jag orkade på Torsdagen lägga ansiktsansiktsmasken, titta igenom alla stumpbyxor så ingen var trasig samt inhandla och planera allt i minsta detalj med vännen på vägen hem från skolan. På Fredagen ha allt klart för sig vad som skulle klä en senare på kvällen. Sminket var planerat med vännen över telefonen samt smycken. Rakning av benen skedde samma dag, akta dig på en dagsstubben, den kan göra dig stressad. Smugglar ner alkoholen djupt ner i ... väskan. Smiter över till en kompis för att ordna med håret sen är klockan 20:00 och hela kvällen är nästan magisk.

Dagens Amica tittar in i garderoben nån timme innan avfärd, tittar på rakhyveln och under armen, aa de kan behövas om jag ska ha något armlöst på mig. Ropar på pojkvännen och frågar om mina ben är lena nog, han nickar och pussar mig på pannan. Sveper om mig en handduk och finner mig riktigt på hugget när kajalen är vässad och man märker att naglarna redan är ordnade. Tar en cigg och tittar på klockan funderar på vädret och vilka klackar om är tillåtna. Är taxi att planera in i schemat så kan jag nog ta en större väska, i fall mina klackar är för besvärliga. Klockan blir 21:30-40 och man fattar att sista slurken av vinet bör åka ner för strupen om man vill komma hem innan 2-3..

.

Vintern är lite magisk.

Vilken härlig start på veckan denna dag har varit. Jag har fått plugga, städa, träna och småpratat med nära och kära. Jag har städat ut hela julen nu och planerar på att inhandla nya kuddar i färgglada färger, vardagsrummet ska få sig ett lyft till våren. Älskar att planera inför våren, vi går ju i alla fall mot ljusare tider. Just nu sitter och och njuter av ett avsnitt av Mildred Pierce, det ju så bra. Funderar på vad det är i värmeljus som gör mig så harmonisk och lugn. Jag kan inte ha en kväll utan ljus och mys när de är sånt härligt vintertäcke utanför fönstret. Mer träning och mer avkoppling till alla som stressar runt annars. När jag gick hem från gymmet kunde jag inte låta bli att fantisera mig bort till en av Narnia filmerna, det är så förtrollande. Nu ska jag ordna mig en kopp thé och mysa ner mig i min gosa filt från hemtex.

Fick dessa fantastiska flaskor från Victoria secrets hyllor i julklapp

RSS 2.0