Kort och gott

En söndag som denna. Phu vart ska jag börja. Sovmorgon till 09:00. PW rundan blev inte av men har vart i farten sen 09:00. Arbetat för företaget, det känns så overkligt men det är verkligt - Jag arbetar som verksamhetschef. Min samordnare har varit en klippa och personalen är helt otroligt. Jag bjöd alla på fruktsallad i fredags. Men jag gillar ändå att jag har lyckats träffa våra kunder samtidigt. Att i möte i fredags men jag tog var tvungen att fara iväg för att ta hand om mina morföräldrar. Jag gjorde allt som stod i min makt och jag är tacksam för att få ha varit med dom en halv dag. Borde pluggat mer medan jag var där men jag känner att min uppsats på 10 sidor får vänta. Jag hann precis till Spåna kyrkan där Tobias ledde en kör. Han är så fantastisk. Fick även sällskap av hans mor och hans lillasyster. Nu har jag iaf gjort det jag borde... Blir att plugga en timme till sen så är det godnatt som gäller. Måste även slå ett slag för min Fru Camilla. Hon är en fantastisk kvinna! Blir ett senare inlägg om bara henne! 
 

Söndag

Vilken härlig söndag. Vaknade för tidigt för mitt eget bästa men hoppade upp kl 07:00 och knände peppen! Solen skiner ute och solens strålar värmer redan. Jag är glad att jag bokade en tidig flight hem till Stockholm! Min födelsedag behöver ett eget inlägg. Så himla kul jag har med mina vänner! Jag ska ta en härlig frulle sen ska jag och Milla till posten en snabbis innan jag får lyxtaxi till flyget. Jag åker med Fru 1 och 2. Mina pärlor! Ha en fin söndag så hörs vi gullgego! 

Film å åter igen konst!

Vilken förmiddag jag haft, frukost på bryggan, lyssnat på Bach, Strauss och Tchailkosky (om de nu stavas så). Har precis läst lite i min bok och även börjat titta på Anna Karenina. En film så förträfflig att det nästan är löjlig. Det är en fin blandning av teater och film. Ska även titta på Pride and Prejudice och Tirstan och Isolde senare. Jag är helt inne på film nu, fantastiskt hur perioder av känslor går i ens liv. Jag blir så rörd av det runt omkring mig just nu. Haha, nästan oroväckande men jag finner lugnet och inser att livet är värt att njuta av. 

RSS 2.0