Sista veckan i april

Hellu! 

Har precis svalt frukosten och insett att dagens steg på 5000 steg är avklarade. Jag har fått in ett bra flow i min träning. Träning och träning vet jag dock inte men jag kommer ut minst 1 timme varje dag och springer av mig innan jag gör något annat under dagen. Jag har hittat ett spår som jag trivs med och det är nästan 1 mil. Inser att det kommer bli skillnad när jag flyttar till Stockholm. Umeå har då en underbar natur som stockholm kanske inte Stockholm är i närheten av. Nu blir det att fara iväg på jobb sen blir det att dö lite i sängen. Solen lyser med sin frånvaro men det kanske är lika bra nu när jag ska jobba 6 dagar denna vecka. 
Känns helt overkligt att jag var i Cape town för mindre än 3 veckor sedan. Då längtade jag hem nu längtar jag tillbaka. Haha, gräset är grönare på andra sidan... =)
 

Tung lördag

Började morgonen med att åka till flygplatsen. Inse att detta bara växer som en vacker orkidé. Jag tog en löpning hem på ca 50 min, tog vägen förbi tomtebo för att hämta min cykel på jobbet men insåg att jag glömde nyckeln hemma. Hem och inser att det inte är bra att träna ute när det är pollen ute. Helt sänkt och slut i kroppen vaknar jag av ett ryck. Vilken dröm, så sann och känslofylld att jag nästan trodde att jag vaknde i drömmen. Nu blir det att låsa in sig. Det ser ut som om jag gråtit i 2 dagar och varit med om en olycka. Svullen och hela baletten. Jag drar filten över huvudet och tycker lite synd om mig själv. 

Längtan

sitter 30 minuter innan flyget landar. Det är fjärilar i hela magen. Jag har väntat som ett barn gör på julafton. Hela dagen har varit surrealistisk. Jag gick upp och gjorde ett dagsarbete. Måste säga att jag gillar att vara effektiv. Planering är jag i ett nötskal men det gör också att jag hinner med allt jag vill. Jag har haft en underbar dag och nästkommande dag kommer bli minst lika fab. Vad gör jag i en halvtimme? åh vad jag vill ha 20:47 nu!


RSS 2.0