Jag är min egen faktabok, det jag tror kommer jag tro tills någon bevisar annat och om jag väljer att stå för det påståendet som sägs.

Phu, åh ah o men ett försök...

Det finns personer i denna värld som söker efter meningen med livet, vad är meningen med livet? De flesta ställer sig den frågan under livets utveckling.  Jag skulle vilja påstå, att just nu förstunden, för mig, så handlar det om att jag känner att jag finner meningen med den handlingen jag utför i den sitiuation jag är i. Inget annat spelar roll för mig då, jag vet inte om jag lever i framtiden, varför missa poängen med nuet då? Det är nu jag lever inte då eller sen varför inte hitta meningen med nuet. Varför är det så svårt att se här och nu medan det är enklare att skjuta upp det tills imorgon?

Framsiktsplaner är ju bra att ha... Mål i livet, morötter för att stimulera ens tillvaro (i nuet).

Är det samhällets normer, som vi skapat helt själva, (kreativa vi är) som påtvingar oss att ha en framtidsplan? Varför känns det som ett kriterium för att vara en mer lycklig varelse?  Frågan om samhället och dess normer skulle ge ett tvetydlig svar men om jag får säga min mening och det får jag ju. Både ja och nej, jag kan streta emot och inte behöva känna mig påtvingad att nå upp till mål som skulle underlätta mina basala behov som människa. Att sätta sig på tvären och gå emot det som anses som normer idagens samhälle skulle göra mitt liv svårare, tuffare?

Livet är banne med mig en satir, hitta din bakomliggande betydelse eller gilla läget med att det inte alltid krävs svar..... men kanske en åsikt.Jag som människa har skyldigheter och rättigheter , det lär vi oss som barn hos sina vårdnadshavare på en anpassad nivå. Det tar en växande person sedan med sig när den personen kommer i kontakt med andra människor. Nivån ökar och följer personen, det är en del av den inlärda kunskapen. Det kan uttryckligen ligga i vår benmärg.
När jag väljer att gå in i en profetionell roll som involverar att stödja människor som behöver hjälp med ens rättigheter. när en person kommer för att få råd om vad den personen kan göra för den situationen så är det för mig, jag kan bara utgå från mig själv, en självklarhet att jag måste veta först å främst mina egna rättigheter som människa.

Ursäkta jag kom fel...

Om någon timme är det sittning på Nh med alla terminer från Socionomprogrammet. Kommer bli hur galet som helst, en ska vara militär, en franska styrkan, en nyvaken och en höna. Sittningarna har alltid varit legendariska men denna gång kommer det bli något speciellt. Kort kommer om de blir några som kan tänkas bli visningsbara.
Så nu beger jag mig till förminglet med flickorna hos Jenny sen bär det av till en god middag och urtrevligt sällskap.

Ses imorgon eller någon annan dag.


Min blivande Chantall, hon ska bli min!

Bra stress

Det är ju typiskt mig att börja med morgoninlägg när tiden tickar på och jag sitter här med blött hår iförd en morgonrock. Dagen blir hur som helst lång, seminarium, grupparbete, lunch med Ellika, fixa inför klassens möte imorgon samt laga Buffé mat tills ikväll på jobbe och vara KC.

Kommer nog bli en intensiv men rolig dag, de är fint väder som vanligt men KALLT. Stockholms snö hade hellre få vara här.Precis landat i Sundsvall för att arbeta för Jäger... Älskar min LILA mjukisdress...
Men jag behöver fixa mitt hår =) Går nog tillbaka till mörk brunt

RSS 2.0