Hundtricket??


image10708:30 ringde väckarklockan. Hon tittade på mig med sina söta ögon och sa "tar du inte ut mig nu gör jag båda delarna på din matta" . Vad fanns det att göra? På med mina ända svarta mjukisbyxor som det så fint står student på sen på med urtvättade favorit tröjan som alltid sitter som en smäck. Håret och gårdagens smink? Jaja, upp i en knut och på med solbrillorna och in med ett tuggumi i munnen. Nu var jag redo, 3 minuter senare.
 Hon ledde mig ut, hon visste exakt vart hon ville och för mig var det bara att försöka hänga med i svängarna och vara till hennes tjänst. O det är nu hon gör sin roll, därför jag ens gör mig besväret att gå ut med henne. Hon svänger åt vänster in till nästa gata och jag gäspar och tar ett snabbare steg för att hålla hennes tempo och sekunden senare så ligger jag i hans famn. Han som är ja, räddaren i nöden. Han skrattar och jag stönar  & stånkar och förstår då att vi har vevat in oss i kopplet. Jag får fötterna ner på jorden och kollar så glasögonen sitter där de ska. "oh nej vad pinsamt, vad hände?"  Jag uttalar mig utan att tänka"Jag ber om ursäkt men min hund hade så brottom... jag" Han räddar mig ifrån en pinsamt bortförklaring "Vilket söt hund, vad heter hon? Oh förresten, Mikael" Han räckte fram handen och log. "oh, tack eh Amica, hon heter Chillie". "Jag tackar ja, nåja hoppas hon får gjort sig och att du inte fummlar runt i någon annans famn, ha en bra dag Amica."
  Där stod jag, klockan va inte ens 08:45 och jag hade en flört, de va väl en flört? Ja menar, han-va-ju-gud-vet-vad-om-jag-inte-ser-honom-igen-snygg! 
 Chillie och jag kommer göra många rundor här i Sundbyberg efter detta.

Spontan picknick!

Dagen har vart till min belåtenhet. Sov hos Jesper och hookade senare under lunchen upp med Magnus vid hans jobb. Visade honom min härliga takvåning och tog det lugnt varför tv:n. Ringde Ida och vi beslöt oss för en flaska vin, melon och annat smått & gott i all hast. Otroligt mysigt. Finns inget stopp på våra konversationer kring himel och gjord. Qoiwna!

image105

Het husmorimage104

Jag hade den ära att prata med en vän om mina husliga kunskaper och vi kom då fram till att jag är en riktig härlig husmor. Jag kan laga mat (hade vart hemskt annars), jag kan sy hyffsat bra och sen är jag grym på att städa (när jag väl sätter igång). Ja med andra ord en duktig kvinna som klarar sig bra. Han fyllde då också så fint i att jag är het, jag är en het husmor.

RSS 2.0