Tur att vi är kvinnor?

Det finns många som inte diggar att åka kommunalt i Stockholm. Jag har sällan klagat, sällan varit med om förseningar men tummen upp för mig då! Hur som helst så hamnade jag bredvid två tonårsflickor som kanske var 16-17 år och helt stissiga över att killar inte tar sitt ansvar efter att de haft sex. Detta väckte mitt intresse direkt och fick dumboöron. "tur att vi är kvinnor nu alltså"" Vadå va menar du" frågade den andra "ja, en kille skulle ju alltid vara orolig för att bli pappa". Vi får ju beskedet först" "FAN jag tog inte mitt p-piller igår och idag..." blev den andra tjejens reaktion som verkade lite mer off the game. Jag börjar predika för mig själv och tänker att kondom och p.piller är väl minimum för er ålder. Den ena tjejen kläcker ur sig "jaja men får man mens så är man ju safe" den andra tjejen håller med och öppnar en klubba. Jag känner hur jag kokar och blir frustrerad över hur dessa flickor resonerar. Fine om det var ett par 14åriga tjejer, köper de men när de är äldre så tycker för tusan att man ska ha kunskap. "Kan man ha kul kan man ta ansvar också" säger alltid min momror och det ligger mycket i det. Ne nog om pendeltågsgossip, ska fortsätta lösa mysteriumet på det försvunna avtalet. Har ni tid kan ni ju alltid lyssna på State of drama- Falling. Jag kan inte hjälpa det men jag helt till mig när jag hör hans röst. Måste finnas någon bakomliggande faktor som har med min tonårsperiod att göra.

Lill-Lördag

hej på er! Gud vad tiden rullar på i ett hektiskt tempo men allt går bra. Jag kan bara säga en sak, jag gillart! Har en hel del på jobbet och jag får mer och mer ansvar men det är kul att vara del utav ett uppstart av ett HVB hem. Jag växer som socionom varje dag och jag har i dag sökt extra kurser över sommaren som kriminologi A. Ska läsa hej vilt detta år och det riktigt kliar i mina fingrar. Jag är handledare till en tjej också på arbetet och får sitta och göra intervjuer med ny personal etc etc. Jag trivs helt enkelt. Träningen har verkligen inte blivit prioriterad denna månad men jag leker med livet ändå så det får komma senare. Jag längtar till kommande helg som ska spenderas med vänner och kanske drar man en dans också. Nästa helg blir nog så galet bra men det återstår att se. Nu ska jag ta ett bad och ett glas vin. Vad gör ni ikväll? 


 

Lyckan när den är som bäst.

God morgon. Har haft en underbar helg, som nog många av er förstår. Jag har varit med nära och kära och bara varit i farten non stop sen i torsdagskväll. Middag tillsammans med min fina Camilla. Vi drack årgångsvin, åt älg och en massa annat gott. I fredags blev de brunch med mina pärlor. Vi mös runt och på eftermiddagen började vi med en härlig EPP/AW. Vi höll på till 2-3 på natten. Nattamat och taxi hem från Ålidhem var nödvändigt för mina fötter konstaterade jag för mig själv. Vaknade upp och mös till 11 tiden då Erik plockade upp mig för att fara å köra lite skoter. Vi hämtade upp Camilla och sen for vi till han. Vi körde ett par timmar och njöt av det fina vädret. Jag körde in i ett träd. Japp. Ett blåslaget knä hindrade mig dock inte från att fortsätta festandet. Tog en dusch och blev kvinna på nytt. Va social med Josefin tills vi insåg att det var dags att slå klackarna i taket. Väl där så slirade vi runt och dansade till allt ifrån 90-tals musik till dagens poppiga toner. Camilla mötte upp oss efter arbetet med ett par skor som jag kunde gå i. Vilken kvinna säger jag bara. Träffade bekanta och aa hoppade runt. Mycket skratt och mycket kärlek. Knatar hem med brudarna vid stägning och däckar hos Camilla med en bit marängtårta i mungipan. Igår, söndag så är det lunch med Erik och lite planering inför veckan. Jag kan inte förklara hur mycket jag saknar Umeå. Har sökt min master och inser att jag kanske blir Umebo igen till hösten. Ska söka lite jobb kommande månad. Nu blir det hur som helst en del jobba denna veckan och jag hoppas ni alla får en härlig start på veckan. 

RSS 2.0