Alla under samma tema.

Kärleken kommer av sig själv och kan inte läras.

Den som ruvar på hämd håller sina sår öppna.

Igår smidde jag tusen planer, i morse gjorde jag som vanligt.

Det bästa beviset för att erfarenhet inte hjälper är att hur många gånger man än har avslutat en kärlekshistoria så hindrar det en inte från att kasta sig in i en ny.

Män vill alltid vara en kvinnas första kärlek - kvinnor vill vara en mans sista äventyr. / Oscar Wilde

Det krävs ett helt nytt sätt att tänka för att lösa de problem vi skapat med det gamla sättet att tänka. / Albert Einstein

Det finns bara två slags kvinnor här i världen. Kvinnor som alltid talar och kvinnor som aldrig tiger. /Oscar Wilde

Vi upphör att älska oss själva om ingen älskar oss. /Mme de Stael

En vän är en person som kommer när andra försvinner. /Walter Winchell

En av människans äldsta behov är att ha någon som undrar var man är när man inte kommer hem på kvällen. /Margaret Meed

Om du vill bli älskad, älska själv. /Hekaton

Trassla inte till saken genom att komma dragande med fakta. /Groucho Marx

Kärleken är vårt livs största glädje och vårt livs största sorg

1:a advent.

Vet inte hur jag ska beskriva Umeås tillstånd idag denna Söndag men jag kan säga att jag är rosa klädd och är fundersam på att gå ut i detta blanda snö -regn väder. Jag kurerar mig med studier och ljus denna förmiddag. Får se om dagen leder till IKSU, den kommer iaf garanterat leda till adventsmys och tvättning med mina flickor.

Bifogar in en bild från Fredagens sittning för NH personalen där vi socionomer hade charter som vi gjorde om till rehab-charter. Där jag iaf var sexmissbrukare som jag då kände att jag fick leva upp till i helgen också.

Sagan om datorn, ipoden och visakortet

Livet blir enklare om det är balanserat och inte som en zikzack bana men vad vore livet om man inte kunde bli lyrisk eller ledsen? I Torsdags var det en dag som någon ville testa på mitt tålamod. Datorn ville inte, ipoden strejka och visakortet ville leka kurragömma vilket ledde till att jag kunde annat än att lägga över min ångest på Ellika. Vilken katastrofalisk dag men när natten gått och Fredagen tar sin start kommer alla saker på plats och allt är som vanligt. Det blev tillochmed en aning lyriskt med en het kundservice Alexander och en egodos på Corona. Lustigt hur ens liv bara kan vara hopplöst ena dagen och andra är det som om det aldrig skulle vart krig. Jag förstår inte riktigt men det är väl det som är charmen.

RSS 2.0