Man klarar de man vill klara

Dagen innan nyår då man samlar sina tankar och ser över vad man hunnit med under årets dagar. Jag vet att jag gjort mycket och jag är stolt över de saker jag gjort men nästa år ska jag klättra högre. Det jag känner har format mig detta år är bland annat:

Sagt upp mig från Grand Hotel
Praktik hos Mathias Dahlgren ( som har en historia bakom sig)
En förälskelse
En flytt till stan
En skönhetsoperation på Akademikliniken
En student med fina betyg
En kärleksförklaring
Tog hand om en viktig middag själv på arbetet
Jobbat på Mallorca
Kommit in på Umeås universitet
Flyttat ur föräldrar hemmet
En förälskelse
Utfört en het fantasi
Ett krossat hjärta
Börjat jobba ideellt
Skrivit kontrakt för en 4:a med mina fina vänner

Random

På stan idag med Bea härjade jag runt i å city och fick ett samtal från någon random kille, han lät het på rösten så beslutade mig för att lägga fram den charmiga rösten jag hade inom mig. Var artig och tillmötesgående och det visade sig att det var passande just för att han är den som ska bo i min nuvarande lägenhet. Han vill flytta in tidigare och paya hyran. Kunde inte motstå erbjudandet och ringde Ellika och därmed bor jag med den kvinnan från o med den 18:e Januari. Han flikade även in och frågade om jag kunde visa honom runt i Umeå, han ska ju trotts allt studera på sjukhuset i ett halvår minst. Vi fick fin stämning och flirtade lite men va kläcker då den lilla saken ur sig? - Jo men vi får väl se om min sambo kommer upp. Vad är de för en jäddrans komentar efter 15 minuters flirtande, jajja. Han ska få ett ansikte om några veckor, får se om jag ska ordna en romans eller ej.... tiden får avgöra... I Umeå händer va som helst...

Annandan´

Fredag idag och sista dagen jag jobbar med min Ida, ikväll blir det dancehall fest och innan dess ska man även ha hunnit äta någon slags middag med släkten igen. Igår hände en sak på jobbet som fick mitt liv att bli lite mer grått, en liten fläck på mitt unga oskylldiga liv. Tar det i ett inlägg för sig för det är inte okej att det inte finns lagar för äldre. Usch, de bär mig nästan emot att gå till jobbet idag men de behöver en där och det är givetvis man stället upp eller hur. Jag glimtade även ut genom fönstret och det är lite vitt ute, det ger lite halvmysig känsla. Sen sist men inte minst verkar ju Umeå leva rövare utan oss boende där, det brinner i våra kommande lägenheter och det ser fan inte stiligt ut men tydligen så klararde exakt vår lägenhet sig. Stor brand och det var typ 80 pers som hade fått springa för sina liv. Hemska saker men vi klarade oss och vi kommer flytta in som planerat hoppas jag. Imorgon blir det shopping sörru.


I never kiss and tell... 

RSS 2.0