Vår i luften

Underbara dag. Sov ut, hann med bussen och fick ihop ett bra möte. Nu njuter jag av en kaffe i solen och spinner vidare på skolans arbete. Ikväll blir det arbete på arbetet .. haha så lustigt. Hoppas ni får en underbar dag alla så solstrålar.

Men de är ju fantastiskt

Hellu!


Natten var ett helvete vänner, ett helvete, vakna, frös och mitt i allt detta elände hann jag tänka fan jag hinner inte köpa skor inför söndagens festligheter. Jag somnade om halvt sittandes med datorn i knät, tänk om big bang theory inte fanns. Jag hade varit en mindre lycklig människa. Jag vaknar vid 07:00 somnar om utan att hosta jag vaknar vid 09:00 pigg, utvilad, frisk? Japp de är min teori. Jag vann. Jag måste ta de väldigt vackert nu och inte söla bort all min energi inför ikväll. Jag ska få jobba motiverad och pigg. Bara en sådan sak, de va ett tag sedan. Jag har signerat räkningar på nätet. Noterat min lön från jobbet. Kommit underfun med att jag inte är skylld mig far mer än halva summan. Jag har klurat på att byta ut kurser denna termin. Min distansådra har fått liv. Jag hoppar nog in i duschen. Är grymt sugen på en skagenmacka. NK någon?. Ses i vimmlet vänner!

Träning är alltid träning?

Hellu!


Min fjärde sjuksjuka dag, är så less. Det blir aldrig bättre, trodde värsta dagen var igår men icke. Vaknade med världens värk i magen, ryggen inatt. Kan mycket väl, eller de är efter allt hostande. Varenda led i mig gjorde ont men vem är jag att klaga utan att göra något åt de? Ne, i med två ipren, studdsa i säng med alla filtar mitt slott kunde erbjuda. Kunde jag inte fått influensa eller något istället, de tar 2-3 dagar å jag tappar några kilon. Nu har jag fortfarande sug efter mat, helst all sådan mat som inte är nyttig. Hur som helst jag ska inte klaga, jag har i alla fall världens härligaste säng som tar hand om mig. Mamma ringer å är orolig för mig, de hade inte varit fel av att vara hemma nu och få äta mammas mat och få bli ompysslad av henne. Blir en resa hem till Stockholm i slutet av Mars. Så skönt att ha möjligheten att vara hemma på 1 timme. Hur är det med er söta läsare? Måste nog medge att jag gillar att vara själv när jag är sjuk, ingen som ska underhållas eller passas upp på. Jag får min egen tid och göra precis det jag har lust med, tackar någon vetenskapsman för att det finns sms och facebook vid svåra tider.
P&K

RSS 2.0