Underbara!

Igår fick jag en pressent av pappi. En helt underbart rosa metallic nyas. Den har verkligen allt och är hur läcker som helst att använda. Jag behövde verkligen uppdatera mig nu innan jag åker. Så nu kan jag stolt ta med den överallt. Så underbart skönt att batteriet håller i 6 timmar. Sen är de ju en fördel för mig att den är lätt. Väger nog inte mer än ett kg eller så. Superduper glad blev jag.

Idag blir de även frissan, tandläkaren och sen beger jag mig ut till Matihas ett par dagar på Smådalarö. Han saknar mig tussen! Usch, de är nu de känns att folk verkligen kommer sakna mig när jag flyttar! Jag kommer självklart sakna er alla minnst lika mycket!

Rykten

Jag har aldrig i hela mitt liv startat ett rykte med medvetandet om att personen i fråga kommer bli illa berörd. Jag har haft roliga och hemska rykten om mig. Jag har lärt mig med tiden att bena upp missförstånd som lett till rykten. Jag har lärt mig att skratta och förstå att rykten är inget att ta till sig såvida de inte stämmer. När ett rykte sprids och tillslut når sitt eventuella mål blir de en sådan känslormässig bomb att man nästan vet om vad som kommer att ske. Rringarna på vattnet har blivit synliga. När man får höra ett rykte i förtroende som skakar om ens känsloliv blir man så frustrerad att man inte kan göra annat än att gråta. Detta rykte kommer inte att kunna få ett sannt svar om jag inte sårar någon av dessa personer. Jag blir en sämmre människa av detta ovetande men även den dag jag inte kommer kunna hålla min mun sluten. Jag hatar att jag älskar dig, jag älskar dig så jag hatar mig själv.

Jag är klar med stranden!

Nu får de vara nog. Stranden har vart mitt andra hem denna vecka. Tröttnat på kallt vatten som ser gult ut och hård motbjudande stand. Jag är brun så de räcker känner jag. Nu ligger jag i skuggan som en kärring och läser min 6:e bok för i sommar. Jag har blivit bok-kåt. Stieg Larsson böckerna har jag läst ut. Heta böcker. Huset hilton är kompliserad men bra att ha läst. Nu är jag inne på Jenna Jameson Att älska som en porrstjärna. Den är  läst och underhållande. Inga hemligheter sparas.

RSS 2.0