Cirkeln är sluten

Torsdag idag, det känns som måndag. En måndag som kan liknas som ett nystan. Det är lite trassligt både här och där men går på autopiloten idag. Det märks idag att jag inte äter några kolhydrater (snabba) så tar det vackert resten av veckan tills jag känner balansen. Det är nog här många skulle ge upp för att de inte gillar känslan i kroppen men de är nu min egna energi kommer. Igår bestämdes det att istället för Zanzibar i maj blir det Cape town i början av april. Kollar på resor lite nu och då men oj vad spännande med en ny stad. Jag har ju åka-till-landet - känslan när jag åker till Zanzibar så Zanzibar lär det bli i år. Frågan är bara när och med vilka, har inga problem att åka ner själv alls. 

Vardagen flyter.

Ibland gillar jag denna sida av mig själv. Jag gick inte alls upp i tid idag, jag ville vara klar innan lunch men det blev istället IKSU vid 10 men har hunnit påbörja tvätten, plugget är i fas och rostbiffen är i ugnen. Jag klarade 5km med 1 minut bättre än igår. Jag tävlar mot mig själv men ibland blir envisheten för stor och det blir ibland så att jag blir arg på mig själv istället. Får vända det och öva på tålamodet med mig själv = två flugor i en smäll. Jag kopper i kväll krypa ner i renbäddad säng och vara nöjd med dagen. Måste säga att det är helt underbart med livet just nu. Mina basdelar är så otroligt viktiga som kost, sömn och träning. Nu får jag den sociala dos jag egentligen behöver för att vara stimulerad på den fronten också. Hur resonerar ni kring eran harmoni/balans i vardagen?

Det vanliga, gu så härligt!

Vaknade urtrött imorse så vände mig om och sov till 07:30. Jag har en del i skolan, på jobbet och sen vill jag lägga en del tid på träningen. Jag vet att det inte är så mycket mer värt att lägga 1 timme men jag springer som sagt 5km varje dag nu och igår blev det milen. Kommer nog inte orka de tempot jag hade igår men det är bara att ta fram envisheten igen. Jag kör nu ett par veckor på en strängare kost men det går bra. Det är faktiskt inte så tokigt. Nu ska jag äta lite frukost sen ta mig till IKSU.

RSS 2.0