H&M home katalog driver mig bort från mina studier!

Kära ni! Beställ för tusan ur H&M home katalog. Jag ska ha allt som är rosa, nästan. Påslakanen, duschdrapperiet, kuddarna aa you name it.

Energi Lördag!

God förmiddag kära läsare!


Jag kom nyss in från min joggingrunda. Ska försöka få den att ske minst 3 gånger i veckan, jag återfår min energi och styrka. Får se nu hur det blir med salsan och de andra danskurserna, kanske satsar mer på simningen och styrkan för att de ligger närmast. Jag vill verkligen dansa, ska kanske ta ett par afro/dans pass på SATS. Hur som helst idag när jag var ute på min runda så föll jag in i annan persons runda. Jag kom av mig helt, började komma in hans tempo och stil. Jag kom på mig själv å små log lite för mig själv tills jag insåg att jag hade kommit på villovägar, jag hade kommit upp mot Solna, inte riktigt mitt område. Jag hade bestämt för mig själv att vara ute en timme eller mer men det skulle nog ta mig en stund att hitta tillbaka. Joggade runt honom och såg en annan person som jag sätt förut från mitt område så hakade på honom tills jag märkte att han hade koll på läget men tusan jag fick ligga i för att hänga med. Väl tillbaka på det vanliga spåret så var jag slut men det var kul samtidigt som man verkligen måste köra sin egen stil när man är ute och är hurtig.
Saknar mitt långa fejk hår =) Ska nog ordna några clips till höstens fester.
Jag menar lockar är inte alltid det lättaste att hantera.

Första veckan är ju check!

Sorry för otrolig uppdatering men har inte tvingat mig själv att skriva. Veckan har hur som helst gått jättebra och jag stormtrivs men det har jag ju redan nämnt. Jag kommer inte kunna gå in på så mycket mer detaljer om vad jag pysslar med på min arbetstid men det pga av sekretessen.Kanske kan jag förklara varför jag har vissa möten samt varför vissa ärenden heter olika etc. Min utbildning känns nu helt rätt, när jag får en hög med massa ärenden (personer) så ska de utvärderas och se vad som kan beviljas och avslås exempelvis. Kommer även få gå på ett par utbildningar inom juridik samt dubbeldiagnoser och utbildningarna kommer pågå nästan hela terminen. Det kommer bli riktigt kul. Nu känner jag också att plugget har givit lite, inte allt, verkligen inte allt, jag tror fortfarande man måste ha en känsla för att tro på detta arbetet. Ska ta och göra klart en av uppgifterna som skolan vill ha in sen när praktiken är klar men att leta upp en vetenskaplig artikel känns inte som om det är något som behöver vänta.
Första terminen pluggades det flitigt i detta studentrum

RSS 2.0