London

Har bokat in en resa med Robin den 18/5.
Någon som kan rekomendera några krogar, barer, shoppingställen eller museum?

Dagens glidmedel: rundturen i sthlm m Ida
Dagens sandpapper: grand opening av Vällingby

Take care

image64

Tennstopet

Igår kväll hade jag en träff som sagt. Mötte upp honom vid vasaparken så korsade vi bara över gatan och smet in på Sveriges älsta krog, Tennstopet. Hur mysigt som helst och träffade massa kändiar som blev högljudda samtidigt som mig och Robin. Det blev en aning sent och vi kom hem kl 01:00. Vi bestämde tusentals saker och jag har fått ändra mina univeritet. Kanske blir det London i maj? Sen flytt till Umeå, jag ska bevisa att jag är en bra mamma. El, hon har inte en chans.


image63

Dagens glidmedel: Spontana människor
Dagens sandpapper: Hon, det kunde vart jag

Mathinas Dahlgren

Mathias Dahlgren är en både meriterad och välkänd matprofil. Han har som ende svensk vunnit den ärofyllda tävlingen "Bocuse d'Or". Han är även den ende kock i Sverige som av tidningen Restaurang & Storhushåll i samarbete med Sveriges 50 främsta kockar blivit utvald till "Kockarnas kock" hela fyra gånger: 2004, 2002, 1999 och 1997. Mathias Dahlgren startade 1996 den välrenommerade restaurangen Bon Lloc i Stockholm som från 1997 hade en stjärna i Guide Michelin. Idag har han fått öppna sin egen restaurang på Blaiserholmen 6 som ligger i samma byggnad som Grand Hotel och kallas för så invecklat "Mathias Dahlgren" (nya franskan). Som fick en stjärna i Guide Michelin och en sporre till en tvåa.

Denna härliga restaurang kommer jag befinna mig i de kommande veckorna, fram till V 22. Tror aldrig att jag vart så nervös som jag är denna gång. Just go with the flow, keep low.http://www.mathiasdahlgren.se/


image58


RSS 2.0