Kärlek

Helliu!

Vilken underbart mysig dag de är idag. Vaknade med min prins och tog en prommis. Vi har lagat en perfekt 10 månaders middag tills ikväll som nu står och drar sig. Ikväll är det mys som står på agendan. Nu är det plugg vid köksbordet tillsammans. Sötnosen min kämpar med vetenskapsteorin och jag kan inget annat än att lida men honom samtidigt som jag får ett leende på läpparna när jag tänker tillbaka på mina gamla studier. Jag älskade min ena lärare som var mästarnas flummare när det handlade om olika teorier gällande vetenskap, han väckte mitt intresse för forskning måste jag erkänna idag. Hur som helst, jag ska finlira på mitt arbete och njuta av att snöflingorna dinglar ner utanför fönstret. Pillar lite på julklapparna också via internet, tummen upp!

Frustrerad men kär

Jag är en humörstjej punkt slut. Jag drar mig inte för att visa vad jag känner men med åren har jag väl försökt tona ner det hela, i alla fall ibland..
Jag har tvättat, städat och blivit så gott som klar med ena skoluppgiften. Har några dagar på mig att korrekturläsa äcklet och fixa ordning med referenserna, de är min enda svaghet. Ska snart fixa det sista i mitt slott sen åka och jobba lite nere på Lottas. Jag får ta träningen imorgon helt enkelt. Robin och jag och varit tillsammans i snart ett år, attans vad tiden rullar på. 10 månader imorgon och för ett år sedan kunde jag aldrig tro att jag skulle få honom att bli min. Jag fick kämpa lite de måste jag erkänna men jag vann hans hjärta. Igår var vi på stan och mös runt bland julmusiken och åt mat. Det är så kul när vi går runt åt varsitt håll och sen möter varandras blickar, jag vet nästan alltid vad han tänker och han vet vad jag tänker. Vi brister ut i två små töntiga leenden och är så bra som bara vi kan vara.
Puss & Kram ses på stan.

Jag är ju grym!

Hej på er solstrålar!
Första december inleddes inte som alla andra utan jag tog sovmorgon.
Nu har jag tagit igen lite tid men min man ligger fortfarande i sängen.
Jag ska snart ta en runda med den fyrbenta sötnosen sen får vi se om jag fortsätter att plugga.
Har bara 2-3 sidor kvar och har inte riktigt kommit till sammanfattningen än så aa, you get my point.
***
I skolan hade vi i veckan en uppgift om att berätta om våra styrkor och svagheter osv.
Jag såg fram mot det, det skulle kanske bli trevligt eller till och med utvecklande.
När allt var klart var jag helt uppe på stora vita moln, jag upplevs ju verkligen som en helt fantastiskt människa, hehe. Jag är inte bara modig utan också duktig på att skapa trygghet i min omgivning.
det var hur mycket spännande saker som helst jag var bra på.
Vad härligt att jag är jag och ingen annan.
Funderar på hur långt jag hade kunnat vara idag om jag inte levt som jag levt förra året.
Tur att jag tog mig ur en sådan fruktansvärd människas närvaro.
Haha som min vän sa, du tog de bästa och gick Amica.
Hur som helst.. skolans uppgifter ska nu få ta plats på min mac.

RSS 2.0