Ett annat ögonblick

Ja du vilket ska vi ta, står och väljer mellan när jag kom in på universitetet samt den dagen jag höll tal i skolan på min student. Jag har många ögonblick som förgyller min känslomässiga kropp. Det finns dock ett ögonblick som gör mig extra tagen, de är den där pirri pirri kryddan på och de är när och de var när jag fick mitt första brorsbarn. Jag kommer aldrig kunna slita mig från denna underbara tjej. En tjej som jag tar under mina vingar och kommer älska systerligt så länge jag lever. Hon är min ögonsten och min alldeles egna Amanda.

Den här månaden

Halva månaden har gått men inte är den händelselös för det. Jag har påbörjat mitt sista år på socionomprogrammet, termin 6. Jag har fått tillbaka tentor och ligger nu i fas med skolans krav. Jag har bokat in resor med mina vänner till våren och sommaren. Jag har förberett mig inför min utbildning med akademiskaförbundet SSR som är i Stockholm denna helg i Stocholm. Jag har lyckats jobba ideellt, varit sjuk och minskat min rökande. Jag har blivit utbjuden av de mest underligaste människorna. Fått en egen lägenhet som är helt underbar och planerat rosé kvällar med mina vänner kommande dagar. Haft spontana utekvällar med ny funna vänner och gjort underbara vurpor! Januari månad har än så länge givit mig mer skratt än någon annan månad på ett bra tag. Jag har verkligen tagit hand om mig själv och gjort bra beslut. Sätter ribban för detta året tänker jag mest.
I miss my hair !

Detta ångrar jag... hu?

Oh darling, under min senaste tid i livet har jag kommit till insikt. Jag har nog aldrig varit en person som ångrat något, allt har en mening. Handlingarna jag gör är en del av mig och jag får helt enkelt stå för dem, sen är det väl alltid bra att att rannsaka sig själv och ifrågasätta sig själv om konsekvenserna av ens handlande blir galet. Jag lär mig av mina misstag och lärdom ska vi inte förkasta. Jag kan tycka att vissa saker jag gjort och sagt har varit väldigt klantiga och gjort mig less på mig själv men de har fortfarande varit något jag varit tvungen att reda ut antingen själv eller i en dialog med en annan. Jag kan inte börja ångra hit och dit och sedan tro att jag ska ha ha tron om mig själv som individ. Lever jag livet, är ärlig mot mig själv och tar lärdom av mina misstag så finns det inget att ångra.
Innehållet i detta kort gör att jag vågar leva.

RSS 2.0