Ni gör min dag pojkar

Galen kväll igår som slutade väl men bara några skavsår och lite skrapsår i handflatan. Kan varmt rekomendera bubbel om man vill ha en fnittrig kväll! Dagen tog start vid lunch först och tog ett uppehåll igen efter duschen då jag föll i någon form av sömn, antagligen den sömn jag misste inatt. Sov till klockan 17:00 sen var det bara att bege sig till NH för att jobba ikväll. Kommer nog bli en intressant kväll som kan sluta med både den ena eller den andra.... 
 En lite fråga som har upprepats i mitt huvud under denna dag är; Hur kan det komma sig att alla random gulliga sms ska komma på en och samma gång. Kan de inte komma lite utspritt så man får de lite men ofta.... Jag klagar inte, de vill jag inte påstå men undrar hur det kommer sig att allt sött ska komma på bara ett par dagar. Jag tackar ytterst..

The red jumpsuit Apparatus - your guardian angel


I will never let you fall
I'll stand up with you forever
I'll be there for you through it all
even if saving you sends me to heaven.

This is it!

En Fredag som verkligen känns som Fredag då man har planerat in mingel hos oss och sen utgång i stan. Synd att man inte fick många timmars sömn inatt bara men man får bli bättre på att stänga av mobilen så man inte får random samtal och sms mitt i natten! Om en timme blir det iofs jobb några timmar till 5-6 sen bara hem och byta om till kvällens bravader. Hoppas på en grym kväll som slutar tidigt imorgon =). Känns lite stressigt nu så hoppar in i duschen och hoppas deon gör sitt jobb!


En hemma fest i 7:an, shit de va tider det!

Sänder en värmande tanke!Flera mil från varandra och ett galpp i allt detta men ibland behövs ord och att man sänder en tanke. Du är en stark individ och du vet att du alltid kan vända dig till mig, alltid i alla lägen. Du är en person jag ser upp till många gånger och nu när du behöver styrka för att orka gå egenom en kris i ditt liv så finns jag för dig. En familjemedlem har en dödsallvarlig sjukdom, ingen kan gå förbi det oberörd så acceptera att du är ledsen, svag och känslig du får vara det. Du får vara hur du vill och känna hur du vill. Finns inget rätt eller fel i denna situation! Du behöver inte alltid vara på topp inom jobb och socialt. Lyssna på ditt hjärta och fråga vid frågor, det är vikiga saker. Va med din mamma, va me din familj, de som bryr sig om dig!


/ Din vän Amica

RSS 2.0