Vardagen är nära

Ikväll kommer min fästman hem. Jag har mest jobbat, städat och tränat, sinnes de där ibland. Ikväll blir det även fika med mina fina Milla. Nu ska jag ringa mina morföräldrar. Det är en känsla jag inte kan få ner i ord när jag ringer dem. 
 

Det är inte sant, jag drömde om våran statsminister natten till idag

Lunch tid och jag har den fortfarande i huvudet. Helt otroligt men hur som helst. Vi fann varandra flytandes på en blå madrass i en liten sjö. Sen helt plötsligt låg vi i en svart softta och han var över mig och jag var orolig för att mina föräldrar skulle upptäcka detta. En sak är säker, om drömmen nu stämmer så kysser vår statsminister bra. 

Det planeras och planeras

God förmiddag mina läsare. Jag har haft en underbar morgon tillsammans med familjen. Jag & Rickard ska åka över till mina morföräldrar. Jag har samlat in en del arbetstimmar under julen också, toppen! Jag anländer i Umeå kl 21. någon gång. Jag tar bussen eller så knatar jag hem, jag önskar bara att det inte regnar när jag anländer. För att göra ett tillägg, idag har jag gjort valet inför mitt pensionssparande. Det postas pronto. 
Brunch hos min Milla <3 Februari 2013
 

RSS 2.0