Tiden är kommen

Om några timmar lämnar jag Umeå för att göra ett snabbt stopp i Stockholm för att ladda batterierna inför min ensamma resa i 3 veckor. Jag längtar och har en nervös känsla i kroppen. Cape town kommer bli en bra och härlig utmaning. Ensam i en storstad som för mig är oupptäckt och ny. Jag kommer sakna mina nära och kära något oerhört men jag vet att jag behöver ta en resa för att landa i mig själv efter händelserna i vintras. Jag har mina egna verktyg för att utvecklas och bibehålla mig som människa. Jag har fått både kritik och beröm för mitt beslut att åka själv men jag känner mig själv och det landar jag i. Jag längar som tusan till Zanzibar. Jag ska hälsa på vännerna där. Att åka till Zanzibar är som att åka till sitt landställe för mig. Längtar efter att gå i långklänningar och sjal. Att gå på marknaden och köpa frukost bestående av passionfrukt, mago och havregrynsgröt. Lite lätt har jag och en vän planerat augusti på Zanzibar. Det är Jazzfestival och det går ju inte att missa! Under denna resa har jag med mig systemkameran och det kommer bli superhärligt att kunna fota min alldeles egna pärla! Resfebern har hunnit komma och gå. Jag är beredd på hinder och utmaningar men själv är jag lugnare och samlad. Det värsta som skulle kunna hända är att jag tappar pass och visakort men det löser sig alltid! Solen skiner i Umeå och snart ska jag och Camilla inta en underbar chillie och en flaska rött som bara vi kan göra. 
 

Vi två

Det är få som imponerar på mig, som vidrör mitt innersta. Det är en kvinna så fantastisk som Camilla som för en vecka sedan bokade denna dag med mig. Vi har shoppat, ätit glass och bara njutit av varandra. Nu sitter hon och syr en långkjol till min resa. Kvinnan är makalös och ikväll lagar hon skaldjursdrömmen till oss två. Jag har dukat och väntar på henne. Hon är en dröm, åh tänk om hon vore man eller jag. Vi hade varit en par utan ord. Hon får mig att må bäst när jag är som mest irriterad. Hon är styrkan och modet när jag mitt svajar. Hon utmanar mig i min takt och med en känsla som ingen annan ger mig. Hon är min vän och det är ren lycka när jag tänker på oss. 
 
 

Det närmar sig

Är inne på min sista arbetshelg och på tisdag börjar jag packa väskan för Stockholm och Cape town. Jag bestämde mig idag att faktiskt åka till Zanzibar också. Är borta 2 veckor ca och jag hinner en vecka på vardera ställe. Hittat några biljetter som inte är speciellt dyra så jag ringde till honom som jag ska bo hos och berättade min plan. Han är så fin och harmonisk. Jag ska först få bo hos han syster sen hos honom och mina val stöttar han mig i. Han är en energigivare av allra högsta grad så håller på att försöka finna den perfekta gåvan till honom som tack för allt. Det är svårt att hitta bara en sak, finns så mycket jag vill ge. Nu har jag bara två nätter kvar att jobba och två dagar sen är det flyg ner till Stockholm för att ladda inför resan. Kan även passa på att säga att jag har fått en nice förändring av min kropp. Fastare mage, mer energi, starkare rygg/armar och en förbättrad kondition. Mina veckor utomlands kommer vara hälsosamma och ska försöka hålla igång med min kost också. Mår så himla bra av mina rutiner just nu så jag sprudlar nästan. 

RSS 2.0