Som ett barn på julafton.

Hej! Slut som få är jag men min kropp vägrar tillkalla John Blund! Jag är så ivrig på att få åka till Umeå imorgon så jag vet knappt vart jag ska ta vägen. Jag längtar efter er alla så mycket och jag vet att veckan kommer bli helt legendarisk, något annat finns inte. Jag förtränger sakta men säkert att jag ska packa ihop min lägenhet imorgon, de är bara fel egentligen det vet jag. Nu har jag i alla fall försökt med det mesta av trötthetsting men nu återstår det bara att ta fram skolitteraturen. Om 6 timmar ringer väckar klockan, lär vakna innan den. 

Lätt att älska svårt att motstå

God morgon elller något likande.. Sitter med träningskläderna på men blev sjukt sugen på mitt blåbärs té så slår två flugor i en smäll och skriver ett inlägg. Är inne på min sista vecka på Riche sen blir det bara strö dagar där. Det känns sjukt konstigt men men.. Ska ner på stan och kika om jag hittar något också, nått borde de ju finnas. Måste ta tag i litteraturen inför hösten och i mitt virriga sinne går de upp för mig att jag måste köpa all litteratur eftersom jag tvivlar starkt på att de kommer finnas på Zanzibar. Inser även att jag har en del att göra, de är snart bara en månad kvar och vill hinna åka till Gävle med min brorsdotter för att hälsa på min bror och hans fru. Gosh tiden rullar på, de har varit gifta ett halvår. Idag är det 3 veckor sedan vi tog bort min lilla Chillie. Må hon vila i frid. Saknar henne otroligt mycket och önskar ibland bara att jag har ett litet lurv som hoppar upp i sängen och tränger sig in under täcket för att få lite kärlek. Ska hoppa i skorna och bege mig till Lötsjön, fytusan men det är kallt idag. 
Natten till lördag får jag denna underbaring, vi ska ha en så mysig dag på Söndag.

Helgens bravader

Jag diggar mig själv ibland och jag uppskattar framförallt att jag får ha så himla fina vänner omkring mig. Fredagen innebar släktmiddag med min bror och hans fru. Underbar middag, en middag som bara min mor kan göra. Skratt och minnen pratades. Vi planerade även hur vi ska göra under jul och nyår, om alla 4 ska komma till mig osv osv. Hur mysigt som helst, tur att det var fint väder så vi kunde avnjuta terrassen. Va tvungen att avvika från sällskapet för jobb väntades dagen därpå, är någon förvånad? Klockan 09:00 va jag på jobbet och drog där ifrån vid 17:00 för att möta upp min vän Sarah igen. Hon hade vägarna förbi Stockholm så vin och förrätt på Riche och sen vidare till Fridays i Kungsan. Så sjukt underbart att bara sitta och prata minnen och planer om framtiden. Nu håller vi tummarna för att Sarah kan svinga ner sin lurviga till Zanzibar! Vi bestämde även att Berns ska få stå ut med oss nästa gång vi ses, vilket blir innan jag sticker i Oktober.
Oh jag kan inte sluta beundas -
en lördag kväll som skulle spenderas med film, träning och sushi
men istället bli drinkar med barndomsvännen och hejdlösa överaskningar...
Kan inte sluta säga att jag faktiskt diggar mitt liv något vansinnigt.

RSS 2.0