Veckans första dag.

Då  var det Måndag morgon och morgon thét är uppdrucket ute på altanen. Solen lyser och det är snart dags att knata iväg till campus. Uppropp och föreläsning till klockan 16:00, kan nog inte bli mer taggad än vad jag är. Hoppas det håller i sig bara så man får en bra start på detta helvetiska moment. Ska se till att all skollitteratur blir inhandlad denna vecka. Block, penna, överstrykningpennor, gem, mappar, allt är inhandlat. En hösttermin som kommer innehålla ordning och reda är ett måste för detta moment har jag en känsla av.

Lägenheten är i sin ordning, köksmöbler, soffa, gardiner, mattor å böcker allt har fått en plats. Känns bra att vakna på morgonen me pojkvännen bredivd sig. Det är så här jag vill känna.

Nu ska det målas naglar och ordnas med konsekvenserna från nattens händelser...

Fall

Tiden har sin stilla gång, klockan går varken snabbare eller saktare men det känns som om det är ett tidvaccum, att jag befinner mig i det men jag vet att verkligheten står utanför och den går vidare med mig eller utan mig. Jag måste bara agera och ta egna insiativ varken jag känner att jag behövs eller ej. Hösten är här och skolan börjar om mindre än en vecka och innan dess ska jobbet drass igång, packa ihop mina kläder i lägenheten och flytta ihop med pojkvännen min. Det sker mycket nu som jag helst av allt skulle vilja njuta av, att se detta som ett lugnt kapitel i mitt liv men det verkar inte bli så.

Om sanningen skall fram

Ibland är de bra att ha en pappa som ordnar för sin dotter när hon har en förmåga att klanta sig....
Snart får jag denna ursnygga kamera från Olympus,  FE 5000, som kom ut i Februari i år. Hur bra som helst och tur att jag slipper min förra som bara var dum mot mig.


Sista kvällen för mig att träffa vännerna från förr, ikväll blir de chill och vara i trevligt sällskap. Får se vad kvällen bjuder på, man vet aldrig vad som kan tänkas hända.

RSS 2.0