TGF

Det är fredag och jag har gjort världensinsats redan. Det är fantastiskt att min produktiva sida är så synlig ibland. Nu står jag dock till valet att gå och träna nu eller ta det innan jobbet. Det är skönt att ha det gjort men också skönt att ha tränat precis innan jobbet eftersom jag blir så himla pigg (finns det inte roligare ord än "pigg"?). Jag ska i alla fall ta mig till affären för att handla. Helgen kommer bestå av nattjobb så blir att bunkra upp med mat och andra mysigheter. Vi har en konditionscykel på jobbet så kanske det blir så också? Detta med val gör mig minst sagt irriterad. Ikväll börjar dock lets dance och jag har en karl som är bortrest under helgen så det ska inte vara problem att peta in det avsnittet. Hoppas ni alla får en bra fredag! Puss

Så not me!

Jag är sjuk, vet inte vad det är men är helt körd. Mina leder gör ont och min hals är mer som ett rivjärn. Jag tröstar mig med choklad, serier och de fina blommorna jag fått i helgen. Har lyckats tvätta min gosa filt så känner mig lite fräsch i alla fall. Idag är en dag då en man skulle bo med mig och ta hand om mig som är sjuk, vet inte vad det är men är helt körd. Mina leder gör ont och min hals är mer som ett rivjärn. Jag tröstar mig med choklad, serier och de fina blommorna jag fått i helgen. Har funderat över hur himla svårt det kan vara att vara mån om sin livspartner? Att tänka på den andra, bejaka personen i sig och stötta i utvecklingen. ... de är inte så mycket begärt men tydligen har jag fel. Dags för ipren och thė. Jag skrev förut ett inlägg om hur jag viktigt jag tycker att utseende är, att man fortfarande bryr sig om sitt utseende även om man är i ett förhållande. Det är viktigast att jag är nöjd med mig själv givetvis. Jag tar en klänning och drar mascaran över fransarna för jag gillar mig själv i det inte för att tillfredställa min partner. Det är alltid a och o att vara ren och hel för tusan, hur svårt kan det vara? Borsta tänderna, tvätta håret, klipp naglarna, raka dig, använd deo, ha inte en trasig urtvättad tröja på dig och snälla ta en titt på dig själv innan du går ut! Det kanske har blivit mer tydlig för mig med åren och singellivet men jag står fast vid att ingen människa vill att någon ska hoppa över detta? Detta inlägg spårade något, tur är väl de.

En rivstart måndag.

Det blev en extra natt för min del men vem ska klaga. Jag fick komma hem till en varm säng och krypa ner till en varm famn. Vi vaknade tillsammans och på schemat stod plugg och lunch. Jag bor ihop med världens finaste vän. Skratt och glädje i huset. Det slutar med plugg, bokning av resa samt socialt häng till det är dags att slå ut lite aggressiva delar på IKSU 17:00. Kvällen är nog mest chill, studier ja men annars bara läsning och socialt. Jag svävar lite på rosa moln nu när jag är i Cape town 2/4, mindre än två månader kvar. Har någon varit i Kapstaden så hör gärna av er för tips på saker jag bör se. 

RSS 2.0