Livet är ju bättre än en dans.

Ojoj. tiden rullar på. Känns bra att kunna bocka av 3 seminarium och att kurserna går så himla bra. Jag älskar att kampa med mig själv och utvecklas genom uppgifterna. Nu blir det snart att ta tag i utvecklingspsykologi uppgiften, måste säga att den uppgiften kommer rocka. Älskar det området så nu ska jag bara dyka in i alla häfftiga böcker.

Middagen igår med goda vänner blev galet bra, mycket skratt och spontan bad. Jag hade en fantastisk bra pojkvän som hjälpte till att förbereda middagen och ordna med allt jag inte hann. Älskar att annordna middagar och att få ha mina nära och kära omkring mig. Det goda ledde till en slät baksmälla på morgonens seminarium men tro de eller ej men det var ett mycket bra seminarium och fick credd av läraren sen. Juridik och psykologi, de är tur att jag får ämnen som är roliga och ständigt utvecklande.

Nu ska jag snart bege mig mot en mysig EPP med vänner och sambo. Tar sedan mit till flygplatsen för att spendera tid i Stockholm. Jag ska njuta och shoppa, kanske same same men de ska bli så skönt att träffa alla underbara där.

Lovar att bli bättre på att lägga upp bilder på denna stimulerande blogg.

Hoppas ni alla får en sjukt skön kväll och att ni gör de ni vill göra. P&K

Det närmar sig.

Vilken underbar dag. Intensiva pussar från pojkvän, prommis i höstsolen och fika med barndomsvännen.
Jag har inte mycket som är fel nu i livet och jag njuter varje dag av vänner närvaro och min egen energi flödar även fast stressen finns där bak.
Jag och min man verkar ha fått som rutin att när vi är lediga tillsammans tar vi en långpromenad tillsammans på ett par timmar eller i alla fall en timme. Känns mycket bra att få komma ut och njuta av solens strålar. Jag brukar vara bitter och tänka att snart är den bara uppe 2 timmar per dag.
Kvällen igår var riktigt mysig och mycket underbara skratt blev det. Det är fantastiskt att hörseln kan ge så många roliga skratt, de är fint att missförstånden flödar och blir underhållande. Kvällen slutade med stora tvivel om dansgolvet på campus men Tcs drinkar gick ner utan problem. Måste få de till en vana konstaterade vi.
Min egna Jessica kom och fika hos mig. Det känns som konstigt att en bit av sin barndom är här uppe i Ume, i en helt annan kontext. Det är helt otroligt när jag tänker på det, va är oddsen egentligen. Jag längtar tills jag får se grymmaste tjejen på basketplanen och briljera som bara hon kan. De var ett bra tag sedan jag såg henne spela och det ska bli kul när säsongen sätter igång. Robin och jag kommer sitta bänkade.. haha.
Jag måste börja packa också, mitt underbara Stockholm kommer vara mitt hem de kommande två veckorna. Jag saknar Stockholm allt mer, även fast jag trivs i Umeå så är Stockholm mitt hjärta. Det finns allt du kan tänka dig i Stockholm. Jag kan inte förstå människor som bara ser ytan av en storstad, man måste känna Stockholm för att förstå Stockholm. Norrländsk natur är fantastiskt men de är inte jag. Jag vill ha allt på samma gång, tur att jag får det.
Imorgon är det skola som står på schemat och även middag med nära och kära vänner. Älskar att ha middagar, att baka och fixa å stå i.
Hoppas ni får en bra dag !!

Amica + naturen = Bättre än förväntat

Oh imorse vaknade jag pigg och utvilad, hurra hurra! Visade min kärlek att det var dags att gå upp genom att hmm, pussa på honom. Vi klädde på oss och gick ut med vår fyrbenta kärlek. Vi bestämde oss för att utforska skogen, vi var ändå klädde för lite friluftsliv. Vi fick de bekräftat, alla som såg oss, jag har inget lokalsinne. Vi hamnade i jag vet inte vad men vi fick oss en riktigt härlig promenad. Jag fick klättra på stockar och Robin fick sig ett gott skratt. Vår fyrbenta vän är äntligen trött och mätt.
Lunchen är i magen och ska snart hoppa in i duschen för att få fram min kvinnliga sida. Kan inte säga att jag är i mitt esse när jag går runt i skogen. Jag älskar skogar, sjöar och dalar och jag platsar nog där om jag vill. Jag har dock friheten att välja när jag vill vara där eller i stan, mitt älskade Stockholm som är ovärderligt.
Ikväll blir det stan med härliga vänner och god mat. Fin fina Hanna fyller år och de ska firas. Tur att vi är lediga från skolan imorgon.

RSS 2.0