Trasselsudd

Kände mig nästan som en radikal feminist när jag tog mina nätta steg till centralen för att möta en vän från Umeå utan bh. Jag sket helt enkelt i den. Känn på den du. Pretto Amica körde på en vanlig långärmad med slitna jeans å puffig dun jacka och stickad mössa. De är unikt. Jag gillart och dessutom är jag små söt också. Känn på den du. Jag inser även att det är dags att undersöka mina ögon. Kisar när jag ska läsa texter på avstånd. Åldern gör sig påmind men de är tur att allt klär en skönhet. Skaffar jag glasögon ändrar jag nog looken helt. Pretto Amica blir pretto Amica med stort P eller kör vi hipster? Haha köper nog två glasögon så jag kan byta vid humör. Jag kan verkligen gå tillbaka i tiden och se hur jag mådde genom att kolla på min klädsel. Det är väldigt intressant. Funderar även på ett ämne kring min magister. Mänskliga rättigheter eller nått med genus kan hända att jag glider in på våldsutsatta kvinnor eller slår jag ihop allt.. .. som ni märkar älskar jag att spåna på ämnen. En vän sa till mig igår att jag säkert kommer påbörja min avhandling innan jag är 25 år och visst känns det så nu. Jag älskar att skriva och brottas med mig själv när det kommer till formuleringar. Kommer garanterat att bli en kvalitativ master och avhandling. Tina Mattsson har verkligen inspirerat mig. Jag ska inte dra ut på detta inlägg men jag är så taggad på livet och alla tankar ska ut. Min bok börjar ta form också. Reviderade en del i helgen som var.

Monday

Jag startar måndagen med nästan ett stön. Måste jag träna, frågar jag mig själv. Ja för jag har inte tränat i helgen. Det känns så mycket bättre när det är klart, va är ditt problem. Måste säga att jag verkligen hade denna utläggning i mitt huvud 05:45 men men Inre monologer är väl typiskt mig. Hur som helst. 07:03 var jag på gymmet. Inser att jag glömt hälften. Ser löpbandet och min kräksreflexer sätter fart. Fanns inte en chans på jorden att jag skulle springa idag. Ser crossen och blir lite till mig. Fastnar där 30 min. Vaknar till liv och kör lite styrka. Hoppsar hem. Inte så poppis bland de där bittra arbetarmänniskorna som börjar 8. Nu sitter jag i min säng och äter frukost, känner att livet är on the top. Fastnat för disney när jag stretchar. Beauty and the beast orginal låten fick mig att hjula på vägen upp från gymmet...Japp sån är jag idag, hjula i snön ^^. Kontoret hela dagen idag plus ett möte känns som så långt borta just nu. 
 
 
 
 
Safari, Tanzania med Erik 2012

Sudda bort din sura min

Kryllar frustation i mig. Det är få saker som egentligen gör mig irriterad men en person lyckas alltid få mig till mordiska tankar. Kopplar bort dem så gott det går och unnar mig själv en mysig kväll och njuter av helgens som varit och att jag får ligga i en nybäddad säng och prata med min fina. Beundransvärt hur en människa kan lyfta en så mycket. Att få höra av andra hur mycket de ser upp till en och vad de tänker om mig gör mig varm inombords. Givetvis handlar det om att tro på sig själv men att få känna sig uppskattad är alltid ett plus. Jag måste bara lära mig att sluta vara nyfiken på sådant jag vet kommer göra mig nere. 
RSS 2.0