Obeskrivligt

En vän som jag haft under min barndomstid, som funntis där i vått och torrt. Där ett plötligt slut på vår vänskap har hållt i sig i över 2 år fortfarander inte har kommit till en träffpunkt... I do miss you....


Det är ju bara Söndag

God kväll darlings!

Söndagen började med solen i ansiktet och resterna av godiset från igår. Igår blev det grillning med goda vänner. En underbar middag i goda vänners sällskap. Vad gör man inte för sådana stunder?
Dagen idag har rusat förbi mig och jag känner inte alls att jag vart produktiv nog men någon dag i veckan ska det väl vara så också. Jag har i alla fall tagit tag i disken från gårdagens drinkar som innehöll blåbär och glass, nu blir det att vädra sängkläderna och byta pålakan. Var inte länge sedan jag bytte men jag älskar den nybäddade känslan. Ska göra mig en kanna té och sitta ute ett tag också tror jag. Imorgon blir det ny kurs som kommer handla om psykiatri, psykiska sjukdommar. Kommer nog vara i någon himelsk-lyrisk-lärdoms-känsla i veckan, jag hoppas på det eftersom de är det sista jag gör termin 4 på Socionomprogrammet.


Bortskämd unge!

God eftermiddag darlings!


En molning dag i Umeå men inte gör det något för jag sitter med 240 sidor pluggpapper på köksbordet och skriver om den gamla skeretesslagen till den nya OSL. Det var inte vart kul men nu är de klart, det är markerat i lagboken och det är omskrivet för att kunna rätta sig själv när man pluggar på gamla tentor.

Min kära vän talade om för mig idag att var bortskämd som inte var stressad över att få jobb över sommaren. Jag förklarade för henne att det kan bero på att jag har kontakter och att jag har en kockutbildning som gör det välidigt lätt för mig att få strö jobb. Jag har varje sommar fått ett hobb på 100% utan att känna någon panik innan. Jag förstår att en del har panik för att de inte har något att falla tillbaka på. Det är riktigt skönt för mig att alltid kunna känna att jag har en yrkesutbildning i botten. Nu har jag i alla fall fått arbete i hela Juli inom vården, det är bra betalt och jag får vara ute, det var min största önskan i sommar. Jag vill inte sitta inne på ett kontor när solen skiner, klarar inte av det. Så i Juni blir det att besöka vänner i Hjo, som jag inte hunnit besöka på ett par år sen kanske det blir en resa för att besöka vänner i Spanien/Frankrike. Kan nog inte säga annat än att sommaren kommer bli riktigt bra. 

Jag i flarken 2010, kommer sakna tiden i Umeå, speciellt dessa dagar.

RSS 2.0