Ena sekunden de andra sekunden de.

Tänk om min dagbok skulle bli stulen, shit! Sitter och lyssnar på Kalla mig - Vapnet och förbereder mig på en lång varm dusch som inkluderar lite egen redovisning under vattenstrålarna.
Det är mycket som händer nu, inte praktiskt kanske men i huvudet men säg när det inte gör det på mig egentligen. Planeraren number One här! Hösten 2010 är 98% klar och sommaren likaså. Känns faktiskt otroligt skönt men tänker samtidigt att de skulle vara skönt att bara släppa allt och leva här och nu men jag känner ändå att jag gör de. Jag tror att jag är en spontan person, bara för att jag har en plan behöver det inte betyda att den är huggen i sten. Allt går att ändra så länge jag gillar den andra planen mer såklart!

Handledningen gick bra inför praktiken, världens skönaste kvinna pratade jag med. Ville sitta kvar och bara prata med henne om allt. Hon blev en av många stjärnor hos mig. Hon nappade på min idé och köpte mina förslag, så nu väntar vi bara på svar från praktikplatsen. Kan vara skönt att ha en grundläggande post från början och som inte många kommer söka. Jag menar, vilken annan person än jag i klassen är pepp på att sitta med lagar, pappersarbeten och samtal =)
Jag kan inte annat än att älska bilden, känns som en spegelbild
pågrund av vinkeln men sen ser man att det är två olika tjejer.

tagen från: elle.se

Sol, smälta och avgång.

Nu är våren på G här uppe i norrland också ändå väldigt segt. Momentet tar slut denna vecka och nästa vecka börjar de hårda, slitsamma pluggandet. Praktiken inför hösten ska idag planeras med handledaren från institutionen. Känns riktigt bra att jag redan har praktik klar i Stockholm, om hon nu går med på detta. Jag hoppas att de inte är en surkärring som föjer regelboken till punkt och pricka. Vi får se om några timmar.

Tisdag igår, fettisdagen firades med minisemlor på det sista styrelsemötet på NH.
Från den kloka björnen

Alla har vi någon gång i vår barndom stött på Nalle Puh, jag var inget större fantast av honom men älskade musiken och Nasse var ju sötast. Idag ser jag Nalle Puh ur en annan synvinkel än bara underhållande, det som sägs och baktanken med serien/filmen är upp till tolkning men den säger så mycket. Överlag säger många sagor och berättelser saker om verkligheten, hur världen ser ut eller hur sociala regler ser ut etc.
Några citat som jag har tagit med mig under tiden som student är...

"Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det."


"Det är roligare att prata med någon som inte använder långa, svåra ord, utan korta, lätta ord, som: 'Vad sägs om lite lunch?"

"Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar."


"När du trillar ner på någon räcker det inte att säga att du inte kunde hjälpa det, när allt kommer omkring kunde han förmodligen inte heller hjälpa att han hamnade under dig."


"När man är en björn med en mycket liten hjärna och tänker ut saker, upptäcker man ibland att en idé som verkade vara riktigt idéaktig inne i hjärnan, är helt annorlunda när den kommer ut i det fria och andra människor ser på."


"Om snöret inte håller, utan går av, är det bara att försöka med ett annat snöre."


"Underskatta inte värdet av att göra Ingenting, av att bara ströva omkring alldeles ensam, lyssna på allt som man inte kan höra och bara ha det bra."

RSS 2.0