Lollo & Bernie

Idag var det pissigt väder här på min lediga dag så jag och Clair bestämde oss för att skippa personalmaten och äta kina mat. Gott som attan. Senare gick vi och inhandlade för tjejkvällen ikväll. Dipp, grönsaker och candy blev inhandlat. Påvägen hem berättade hon att hon hade sagt till en av minilandspersonalen att hon ville vara ett av gossedjuren som Ving har som logga. Ingen som har rest med sunwing kan ha missat dem. Jag blev hur överlycklig som helst och ville också pröva en av dräkterna så vi bestämde oss att gå rundan tillsammans. Hon ska vara Bernie och jag ska vara Lollo, girffen. Bilder kommer, inget ni behöver vara oroliga över.

Uppdat kill front. Status quo. Jag backar lite och chillar. Han är väldigt seriös men fortfarande underbar.


Njut baby!

Cielo estrellado

Jag har ju då fått kontakt med mitt ögongodis och igår kväll gick vi och badade. Hur mysigt som helst. Så nu fortsätter jag leva med leenede på läpparna. Han kysser btw som en Gud!


Ikväll blir det strandparty, en arbetskolega har hyrt ett ställe på stranden!


Hasta luego!

En ny romans

Igår kväll hade jag en oväntad stund med mitt ögongodis. Han satt utanför min dörr och såg helt förkrossad ut. Jag frågade hur han mådde och han sa att de var sådär. Oj jag slog på charmen och öronen och lyssnade, dock förgäves. Han drog en story på spanska och tårana på honom började komma och jag föll ju självklart i samma känslmässiga stund som honom. Det jag hade fått klart för mig var i.a.f att hans familj hade omkommit i någon olycka och var nu i himlen. Vi kramades och pratade länge. Sen gick vi upp på terrassen och kollade på stjärnorna och känslorna omvandlades till något helt annat........ Kan inte påstå att jag utnyttjade situationen, han tog steget och han kysstes som en Gud. Ett "perfekt" avslut på en perfekt början. Sörger självklart med honom. Ack.

RSS 2.0