Dagarna blir till nätter

Brak start på Fredagen. Solbränd vid 3, shoppade ny klänning och lite annat tjafs. Tog mig en power nap för att orka med nattens bravader. Kan bara sammanfatta kvällen med ett ord ”dekandes” Jag hade en ute kväll som jag sent ska glömma. Började med middag med S på en indisk restaurang. Släpade oss 10 meter till Livingstone för fördrinkar med andra goa människor. Bestämde oss för att kika in på en fest, tog en drink där och värmde upp höfterna för TATU. Dansade oss till TATU där dansgolvet gungade och alkoholen svalkade en. Vid 02:00 tog vi oss tillbaka till ett stängt Livingstone för att avsluta kvällen med några GTs och allt för många shots. Passade på att dansa mig ner barfota till vattnet där vågorna var lite högre än jag räknat ut, blöt kvinna dansar sig torr till Diana Ross. Vid 04:00 inser jag att det snart är dags för dagens första bön. Tar med mig en full och mysig A hem. Bäddar om honom och försöker hitta en stabilaste punkten i sängen. Vaknar vid 07:00 och inser att det bara att somna om annars är det någon som inte kommer vara vid liv senare på dagen. Lunchar med S, går hem och sussar lite mer. Inser att jag kan bli en människa idag också så släpar mig till Livingstone och vad som sker ikväll.. det återstår att se. 

Den nakna romansen. Ingen romantisering här icke.

En viss donna vaknar upp vid 15:15 igår (fredag), går ut för att värma lite mat. Adam säger är du klar om en timme isch så går vi ut för drinkar. Jag höll på att dö… om en timme jag tänkte ta en till powernap. Försökte tagga igång min något döda kropp. Försökte hitta ursäkter för allt. Hittade nått lagom sexigt att ha på mig. Hittade gnistan någon stans. Drack för många drinkar, pratade om allt för oattraktiva ämnen, blev dissade av 40åriga cubaner, drack för många shots. Stampade in på TATU vid 23 något berusad och irriterad på Adam. Sara och jag svänger våra lurivga, jag svettas som en gnu, lite vatten på detta skulle inte vara fel tänker mig kropp. Orkar inte kriga mig till baren så tar en zip på min öl istället. Jaja man lever bara en gång tycker jag. Träffar vänner dansar runt, inser att detta med att ha någon form av torr kroppsdel är att glömma. Bra musik, en aning påflugen kille framför mig och en bock bakom mig. Jag  behövde Sara. Inser att klockan är 02:00 och att de där med ”det finns en dag imorgon” kommer som en klar blixt från blå himmel för mig. Jag drar med mig Sara och Adam och säger att det är dags att gå. Vaknar 05:00 död, fan vatten. Halsar mitt sista vatten. Ingen bra reaktion för magen. Ser ett cigarett paket vid sängen och får en konstig känsla i kroppen. Somnar om vaknar 09:00 och inser att detta inte går över. Tittar i min väska, allt jag äger är 2000tsh, dubbla ciggpaket, dubbla rosa tändare, ett utpressat läppglans, en mosad jackfruit bit och en lapp med ett telefonnummer från Canada. Elen har gått, jag vet inte om jag ska dra ett lakan över huvudet nu eller om jag ska släpa mig till Green garden och inse att elen gått där också… men det blev frulle med Sara på Amore mio. 

Dagarna flyter som samman

Det är ju helt otroligt att jag överlever här egentligen. Inget internet hemma, vilken strand ska jag ligga på, måste jag ta en taxi idag eller orkar jag ta den lokala bussen till nya äventyr. Okej jag ska inte säga att mitt liv är besvärligt eller att jag lider men jag börjar känna ett starkt sug efter att kunna dricka kallt vatten ur kranen, jag vill kunna sova vid 05:00 och inte höra böneutrop, jag vill inte vara osäker på hur mycket dömd jag blir för att jag bär shorts i stan och framför allt jag vill Jag levde lite vilt igår kväll jag gick från min torra cider till rött vin. Jag kände mig lite wild and crazy. Detta höll i sig hela natten lång och kl 07:00 tog jag tag i mitt begär. Jag gick till marknaden, bestämd om att jag skulle köpa den förbannade tonfisken jag velat laga sen jag kom hit (allt har sin process) och även ge mig på att göra en härlig chutney och potatis. Välbestämt jag tog med mig en summa jag fann rimlig. Hittade min ingerfära, chilli och vitlök. Högg tag i en fisk försäljare som inte såg allt för hemlös eller stenad ut. Han visste vad jag skulle ha, som om det stod skrivet i pannan på mig. Vi började vårt samtal genom att jag pekade och han sa 5000tsh. Shit tänker jag. Den stora biten? 12000 säger han 10000 säger jag och han är nöjd och jag är förvånad över att få 3kg färsk tonfisk för 46kr. Nu har marineringen påbörjats. Den kommer avnjutas ikväll tillsammans med antingen bedårande Adam eller tillsammans med its complicated. Jag har tagit farväl av Ellie idag, det är en grå dag idag egentligen. Hon gav mig en julkalender och en juldekoration. Hur söt är inte min naiva lilla 18åring. Kommer sakna henne. Har inhandlat lite kort till mina kära morföräldrar. Jag måste se till att få dem postade också, eller ta med mig dem hem och ge dem personligen. Har även hittat en liten shop som gör egen kropps scrub, massage oljer etc etc så det blir nog en runda där innan jag far hem. Jag hoppas arlanda har funnit någon form av balans innan jag ska landa men kvicka Sverige ordnar nog det. Som ni hör lever jag i en bubbla som består av sarkasm, Lily Allen, åtrå, alkohol, intellektuella berg-och-dal-banor och saknad ett icke slemmigt leende.

RSS 2.0