Slutet gott allting gott


Det är ju underbart att man har en fin familj här. När jag kom hem från "katastrof" middagen med Robin så var det dags för deras utgång och jag kände, de är sista kvällen innan skolan börjar och jag visste att om jag gick upp och la mig i sängen skulle allt bara bli värre. Beda fick igång mig så jag satte upp håret och hoppade in i bilen med 7 andra. Har fina blåmärken på huvudet nu efter alla gupp! Sen dansade vi loss på Corona som jag tyckte faktiskt var helt okej, påminner om sthlms nattklubbar om de är bra. dva, 3 dansgolv och skön musik. Ändå kom jag hem kl 02:00, hade väl dåligt samvete för att jag inte skulle komma upp i tid och komma i säng nu som idag för att skolan börjar imorgon. Så blev det i.a.f, jag och Linus tog en prommis hem och sen pratade vi lite snusk. Sen var de bara att nanna sig till sömns. Fick även prata med Tobias. =)

Idag blir det plugg, städ, plugg, plugg plugg! Men vad gör man med 7 föreläsningar i veckan.

This is me

Detta händer bara mig, detta är de som är en del av min personlighet, de är därför personer som känner mig ler en extra gång när man får höra det.

Jag har kanske, om jag skrivit om det, vart väldigt förtvivlad över att jag har fått en mycket svårläst bok som ska vara grunden för denna termin. Den är skriven av professorer och annat högutbildat folk och huvudfrågorna var; Hur bildas kunskap?, Vad är kunskap? Hur utvecklas kunskap?. Denna bok har jag plöjt igenom på 2 veckor och fortfarande har jag två frågetecken till ögon. Jag förstår givetvis att man inte kan lära sig allt på 2 röda men ett helheltsintryck? Nej inte ett dugg men så skummade jag igenom litteraturlistan för att jag var nyfiken. Då står de något helt annat namn och jag fattar ju direkt att jag har införskaffat mig fel bok. Boken jag har gråtit över och beklagat mig över ska bara vara för moment B och bara vara en av böckerna på 7,5 hp kursen. Åkte till akademibokhandlen. Drog en story som de svalde, fick byta bok och sparade 23 kr. Så nu mår jag bra, har läst 100 sidor redan och denna text är som klippt och skuren för mig.

Socialt arbete av Anna Meeuwisse, Sune Sunesson och Hans Swärd here I come!


Nu är vi samlade

Nu så är alla studentrum i huset fullt. Sista killen kom idag. Han ska plugga till konstär. Han är klar om 5 år (10 terminer) allså förlåt mig nu. Jag menar inte att kränka några konstnärer och ni flesta gör ett underbart jobb men jag är klar om 3½ (7 terminer) och ska ta hand om barn som är utsatta i hemska tillstånd. Krävs de inte mer utbildning? Sen kan jag ju också häpnas över att polisutbildningen bara tar 2 år (4 terminer) inkl praktik. Jag får inte ihop allt. Tycker lite synd om mig. Men nu är vi iallafall en sociom, (moi), en sociolog (hamp), en fritidspedagog (vanessa), en designer (Virpul), en konstnär (Linus) en data***teknik (Florian), en kemist (Jason), en ekonom (Anthony) en jurist (Fredrik) sist men inte minst min Beda som pluggar något inom FN/Sida, fred och sådant. Jag hittar inte de sammansatta namnet för det.


Vi är världens bästa partyfamilj!

RSS 2.0