Veckorna I Sthlm Under Juni Månad!

Hej alla glada!
Sverige är som bäst nu, detta väder vi har fått detta år är gudomligt fint. Skulle aldrig någonsin byta Sverige nu under sommaren mot en resa utomlands. Vädret har gjort att jag varken velat eller hunnit blogga speciellt mycket men har några goda inlägg in my mind.
Midsommar med min älskade sambo och släkt var urtrevlig och jag är så glad att mormor och älsklingen klickar. De kan aldrig sluta prata och de skrattar hela tiden ihop. En dröm för mig att de dem ha så kul ihop. Midsommar kvällen firade hos en vän som jag arbetade med på Mallis. Bruden är bland de skönaste jag träffat och det blev en riktigt omgång för fröken Amica. Kul var det och det avslutades med att få komma hem till en sval skön lägenhet med sin älskling.
Sedan arbetar jag, ett arbete som inte var inplanerat men som kommer göra att jag får in en tia mer nästa månad. Kan inte vara helt fel det, tänkte jag i mitt stilla sinne. Att få dela kök med morbror är nog en ära för många intresserade kockar. Han har gjort mycket och sätt mycket, sådana saker man inte tror existerar längre men det har han gjort. Han har arbetat på bland annat Grodan när den öppnades, Hotell Diplomat, Litet Hak, Bon Lloc, gjort menyer till alla Ving Hotell osv. Listan kan bli lång men jag tycker han har lyckats hålla en bra profil och inte svävat på massa kändismoln som de flesta verkar vilja göra idag.
Träffat mina brorsbarn konstant, så fort det funnits tid så har jag busat med mina små frön! I veckan blir det nog skansen om det fina vädret håller i sig. Som ni nog läst om eller hört om var jag på ett äventyrsbad med tre galna barn. Jag var slut men insåg att jag skulle kunna ta hand om ett fotbollslag om jag så var tvungen. Är helt enkelt grym i vattnet.
Grönan var bland det första jag gjorde med min systeryster och min äldsta brorsdotter, galen dag och fy tusan vad grönan fortfarande är poppis jaja... =)
En kväll var jag även på BAR ett ställe bakom Grand Hotell som har en utsökt skaldjursmeny. Kan rekommendera det till alla jag känner. Underbar stämning, trevlig personal och bra priser. Härlig atmosfär och inredning. BAR kommer bli ett stammis ställe för mig i höst!
Och nu ikväll har vi firat min kära mor, modern som är en gudagåva till denna jord. Grattis mami!
Bilder kommer för den intresserade =)
Vad har ni läsare gjort så här långt in i sommaren?

Oh lord!

God morgon!
Nu ligger det ett stycke pojkvän i sängen bredvid mig och sover. Jag ska iväg till jobbet för att ordna med det sista sen ska vi dra in till stan för att shoppa och mysa! Har sådan himla tur med vädret så varför inte passa på att ta ut lite semester.
Igår var det en dag jag inte kommer glömma. Rolig och panikartad stress som resulterade i övertrötthet och huvudvärk som ignorerades. Systemet inne vid Åhléns City har en vakt, som jag tror behöver någon form av distans träning. Ner packning av diverse drycker för diverse personer gjorde att en äldre herre fann mig bra att prata med. Han var bekant i mina ögon, otroligt, vart hade jag sätt honom. Han önskade glad midsommar och hoppades att jag skulle må bra dagen efter och log fint. Det slog mig sedan, han är bla bla bla i något politiskt parti. Skön krydda på stress dagen.
Over and out!

Detta är ingen vanlig dag!

God morgon!
Idag strålar solen redan 6 på morgonen, jag har en söt tös som sover som en prinsessa bredvid mig. Petade på henne tills hon vaknade. Åker till jobbet med damen, kämpar på i köket och försöker få allt gjort så jag sen kan vara vid centralen 17:30 för då ska jag möta min prins som åkt ner till Stockholm för att vara med mig. Jag tycker att det ska bli jättemysigt att fira midsommar med varandra. Nu är det bara julafton kvar som vi ska fira tillsammans.
Jag och några vänner från grundskolan i Barcelona. Kan jag få vara så brun i år igen!

RSS 2.0