En fin torsdag

Hade svårt att somna om när jag vaknade kl 03:00 inatt, som ett barn på julafton låg jag där och ville bara somna om så timmarna tills jag skulle få träffa honom, röra vid honom gick snabbt. Somna jag om då? Nej inte direkt. Hur som helst vi fann varandra på bron och det var så underbart när han omfamnar mig och lyfter mig och kysser mig så som bara han kan göra. Min fina Rickard. Från det ena till det andra. Har arbetat med hemsidan för Proffssystern. Vem kunde ana att jag skulle ha ansvar för två hemsidor, ja bevare mig väl. Dagen blir lite foto arbeten och sen ska jag bara flänga runt med min prins. 

En dag i sänder

Har haft en underbar dag. Talat med min prins en del och planerat denna vecka och kommande vecka. Som det ser ut nu får jag hans armar om mig redan på torsdag. Som jag längtar efter honom, känslan är obeskrivlig. Nu blir det i alla fall att hoppa i skorna och knata över till min fina Ida och äta middag med bubbel. Jag har saknat henne så. Under omständigheterna så har vi inte kunnat ses då jag arbetat för mycket och varit döende svanen på helgerna. 
Nyår 2012/2013 Vilken kväll men också vilken bränna på mig! I miss it so much!

Snabbis

God morgon på er! 
 
Varit vaken ett par timmar, kunde inte somna om vid 6 så myste ner mig med mitt skissblock och gjorde lite ändringar från gårdagens insats. Ska ut på en PW nu, orkar inte sitta inne när det är så fint väder. Jag tar nog hela lötsjön och råstasjön. Om en vecka får jag kramas med min prins. 

RSS 2.0