Intriger i paradiset 2

Pizza, tjejsnack med en 18åring, baby kittens, allt för många drinkar senare på Livingstone gav med ett stort sug av att klappa till exet som bara var en skithög. 7 drinkar senare får han en rakhöger och en utskällning jag inte ens visste att jag ville säga högt. En minst sagt händelsefull kväll som slutar i fosterställning för att kunna lapa ljummet vatten. Lilla pojken ringde idag och bad om vit flaga. Haha icket. Trampar man mig på tårna får man betala tillbaka. Stackarn är rädd, lilla hjärtat. 
 
 

Fantasin skenar iväg..

Stirrat på Fb hela dagen idag känns de som. Gjort små utstickare här och där men när jag ser alla statusuppdateringar om fredagsmys och promenader inne på ICA, jag  blir frusterad... jag vill också. Jag skulle dock aldrig byta bort detta. Jag har min vita sandstrand, mina goa palmer, sköna vyer och magiska solnedgång. Det här med att ha saker att göra går upp å ner. Det är lite jobbigt att sysselsätta sig men jag ska försöka mitt allra bästa genom att bli bäst på att göra allt och inget och vara nöjd med det. 

Fann mat i alla fall

hej på er! Igår va stan lugn eller i alla fall lugnare. Idag blir det kanske andra bullar. Polisen från fastlandet kommer och jag har blivit bedd om att stanna inne idag men inte jag inte. Jag är inne i stone town, dels för att äta dels för att få internet nån timme eller så. Har även lyckats hitta mat så nu kan jag äta för två i helgen. Jag hoppas allt dock håller sig lugnt och att jag kan ta bussen som vanligt hem. Har även lovat mig själv att va hemma innan de blir mörkt. Efter att solen gått ner och bönen är klar så kan de bli lite kalabalik men då är jag hemma. 

RSS 2.0