Lovely!

Stockholm välkomnade mig med sol, jordgubbar, smörgåstårta och vin. Ska inte klaga alls på att pappa drog ut på tiden för att hämta mig. Hans kära Phantomen bil som den så fint heter. Den gör mig het på ett körkort snart men men, en sak i taget. Har lyckats finna några böcker till mitt arbete här i Stockholm så blir att åka in till Odenplan i morgon eller något. Salstentamen närmar sig med stormsteg och redovisningen lika så. Jag är sjukt tacksam för att jag inte har problem med att redovisa. Jag gillar att redovisa och väcka diskussioner, men de vet mina kära vid detta laget redan. Nu är det mindre än en månad tills Zanzibar ska stå ut med mig och min andra hälft i 4 veckor. Nu på fredag börjar jag jobba på mitt absoluta favorit ställe. Berättar mer om det sen. Nu måste jag dyka in i vetenskapsteorin som lockar något otroligt när solen lyser genom fönstret. Ska smita ut på terrassen och avnjuta en kopp té sen blir det att ta en långis med hunden min.

Dagen med stort D närmar sig

Vilken underbar dag det varit. Allt har bara gått så bra. Hann försova mig men bussen va sen så tummen upp. Vi fick sluta tidigare på seminariet så nu är jag typ isch klar med mina tårtor inför imorgon. Allt går enligt planerna. Vädret är på topp och mitt halsont ignorerar jag till tusen. Pratar man inte om de finns de inte får jag tänka. Kläderna är strykta och framlagda inför imorgon, jag har valt nagellack och kollat strumpbyxorna inför imorgon. Jag bara åhh längtar efter att samlas med alla fina och ha de så trevligt som bara vi kan ha det. Kvällen behöver aldrig ta slut, de är så härligt. Jag får till och med sovmorgon imorgon så kommer vakna med ett leende på läpparna. Hoppas ni alla har haft en fin dag och får en fortsatt trevlig dag. PHÖSS PHÖSS

en härlig dag i mitt liv med en härlig vän.

Amica i sitt esse... Lovely

Vilken otroligt märklig dag men jag måste säga att jag njöt fram till jag möttes av en stormvid mitt i fejjan.
Älskade min slapphet när jag märkte att jag hade ett obligatoriskt moment inom en timme genom att se va en vän skrev på FB. De va bara att hoppa i jeansen vilket jag ordagrannt gjorde också.
Sprang till skolan och märker att de bara va att skriva upp sig på en lista.
Min älskade visdomstand gjorde sig påmind och jag drog täcket över huvudet och vaknade med ett ryck.
Gjorde skoluppgiften tills imorgon och dök ner i ett bad.
Underhöll mig lite kakor och kom på att jag måste måste måste komma på vad jag ska ha på mig på onsdag.
De kommer bli så sjukt trevligt och roligt på min härliga dag.
Jag ska få ha världens härligaste vänner kring mig, äta gott och sen är det klackarna i taket  till världens bästa dj som gäller. Vill fota hela kvällen, minnas allt och älska hela världen helt enkelt.
Har länge funderat på att färga håret brunt, vissa har sagt blankt nej och min vän från förr sa bara nej och litar på hennes ord. De blir alltså nada med de där utan kanske ska jag ta min söta gump och göra lite slingor.
Beror på vad jag hinner. Egentligen borde hela veckan bestå av studier och träning men jag är så het på livets förbjudna njutningar nu så gör som jag vill och njuter.
Jag måste säga att jag blivit bättre på att skippa paniken och pressen på att man ska göra så eller så.
Jag gör de som behagar mig och låter inte mitt välbefinnande bli lidande bara för jag inte prioriterar måsten.
23 är kanske ett år för mig, som alla andra år ;) PHÖSS PHÖSS

RSS 2.0