Galor brukar innebära glamurösa klänningar

Elle galan som var i Fredags verkade bli en bra kväll med bra mode och god mat. Frågan som jag ställer mig är nog mer klädseln på vita/röda mattan, va fan har hänt? Ursäkta språket men för tusan, har samtliga designers rökt på eller fått något helt waky syn på vad vackert, läckert och romantik är? Jag är jättebesviken och hoppas verkligen på en bättre upplevelse på kommande gala...


Om detta är bra mode så ....
Detta är något som faller mig i smaken...


Bilder från elle.se

Funky men de klarar testen!

Jag har då aldrig vart någon som sprungit in på The Body Shop, gillar deras dofter och cremer ibland men thats it. Har sen en tid tillbaka använt mig av deras Japanese Cherry Blossom serie som en fräsh touch i tillvaron. Idag i stan med min sambo fick jag den serverad framför mig, som en gåva från ängeln. Jag är brutalt besatt av doften från Polynesia Monoi Miracle Oil. Den funkar till allt, håret, kroppen, badet och massagen. I kassan tyckte väl kvinnan även att jag såg lite sliten ut, kanske bara. Hon gav mig ett prov på deras nya deep peeling creme med små söta korn i. Jag testade den nyligen och den inhandlas i veckan, jag är galen i den! Min hy känns som en baby stjärt om inte ens lenare. Har aldrig haft en problem hy men fy tusan, behöver inte ens smörja in mig efteråt.


 

Ständigt pågår det tankar...

If you snooze you lose, det är konceptet på denna otroligt givande studieort. Information om allt skolan kan bistå med finns överallt. Inte ens på toaletten när man har en önskan om att vara så ensam som möjligt så blir man ensam, då får man infromation om kåren, när den ska betalas och vad de egentligen gör oss studenter. Skolan har 40 timmar i veckan, på den tiden ska föreläsningar och egen studietid ta rum, pytsan, jag tar med mig skolans måsten vart jag än går. Säkert mitt problem men problemet råder fortfarande.

Det bra som har gjorts idag.

Handlat  [x]
Vart på möte [x]
Ställt frågan [x]

RSS 2.0