Oh darlin´

Middagen ligger i magen och törleyn är nyöppnad, ikväll blir de fest och jag önskar av dess like. Tester kläder och jag biter mig lite i läppen för att jag målat naglarna i neonrosa, inte alltid det lättaste att kombinera med men de skall funka. Solbrännan har lagt sig och jag ser mer ut som om jag har en andra gradens brännskada. Sen denna hetta begränsar vad jag kan göra med mitt hår, vad jag kan ha på mig samt vilka skor som skall på. Vet inte heller om jag ska följa less is more eller more is less. Mm kompliserade ting så här på kvällen, stan ikväll kanske eller dansa av sig på Corona m brudarna.

Brännbollsyran del 1

Sagt och gjort, klockan ringde kl 07:30 och jag sprang hem från Peter för att göra lunch till de som skulle med och kolla på Pacman och de andra lagen. Slängde i kyckling i steakpannan, tog en ny rakhyvel och hoppade in i duschen och upptäcker att jag är bakis. Det kom som en blixt från klar himel och fy faro vad jag bråkade med huvudvärken men i med en treo som jag hittade i min gamla väska och sen göra 10 st kyckling mackor. Fixar vinet som låg på kylning och sen fara iväg. En underbar dag som inkluderade fylla, jägermeister, pacman dräkt, varm glögg skratt och sol. Denna skandinaviska solen som finns i Umeå, underskatta inte den, det gjorde jag och det får jag äta upp ikväll... Röd som en tomte i fejan och inte nog med det utan jag kände mig så pass grym idag så solglajerna fick sitta på hela dagen och det ser ut som om det fortfarande är på när de ligger mitt framför mig. Solbrännan är av desslike och jag lider för mig själv. Lagom full fortfarande och väntar på att det är godkännt att dra ner rullgarninen och checka ut. Denna dag har varit för mycket för old Amica..

Klara färdiga gå...

Onsdag än så länge och det började för några timmar sedan...  Jag talar om att Barca vann idag med 2-0 och vissa hann bli lulliga men bara för att förbereda oss på middagen imorgon med kollektiven, som kommer att vara en förfest av det grymt slaget som sedan i det långa ledet kommer leda oss in i brännbollsyrans alla dimentioner. Jag förbereder mig mentalt med att säga att detta kan vara en tid att se som en utomlandsresa med brudarna, jag har ju trots allt solat solarium idag och ser ut och vara på godväg att bli brun....

RSS 2.0